Onze favoriete brunch hotspots door heel Nederland

Onze favoriete brunch hotspots door heel Nederland

Iets te vieren of even de deur uit dit weekend? Van wafels tot flatbread: wij tippen je de leukste adressen door heel Nederland voor een heerlijke brunch.

Ted's Place
Bron: @teds_place

Ted's - Amsterdam

Of je nu om 9 uur 's ochtends al trek heb of juist pas aan het einde van de middag: bij Ted's kun je de hele dag terecht voor eggs benedict, sandwiches en zoete wafels. Niet in onze hoofdstad? Je vindt Ted's ook in Utrecht, Den Haag, Haarlem, Leiden en Rotterdam.

Wadapartja Groningen
Bron: Wadapartja

Wadapartja - Groningen

Op de twee locaties van Wadapartja kun je vanaf twee personen een 'brunchfeestje' reserveren. Letterlijk een feetje op tafel met onder andere sandwiches, zoete en hartige snacks, bubbels en sapjes. Ook van de kaart bestel je gevarieerde gerechtjes, mét hilarische namen.

Puick Breda

Bron: @puickbreda

Puick - Breda

Het Bredase Puick serveert verschillende gerechten uit verschillende werelddelen om van te smullen. Ook hier kun je je laten verassen met een Puick Parade: een combinatie van vijf gerechtjes voor iedereen die niet kan kiezen.

Brandweerkantine Maastricht
Bron: @brandweerkantine

Brandweerkantine - Maastricht

De naam doet het al vermoeden: deze brunchspot zit in een oude brandweerkantine. Helemaal opgeknapt geniet je hiervan een gezelligheid, een fijn terras en lekkere seizoensgerechten.

SS Rotterdam

Bron: SS Rotterdam

SS Rotterdam - Rotterdam

Wil je meer dan alleen brunchen? Dan is de SS Rotterdam iets voor jou. Je kunt hier lekker eten, maar ook een rondleiding op het historische schip krijgen, een escape room boeken of blijven overnachten. En, extra leuk: bij mooi weer kun je op het terras genieten van de Rotterdamse skyline terwijl je pootje baadt in het zwembad.

Kantien Utrecht

Bron: @welkominkantien

Kantien - Utrecht

Houd jij van vers voedsel van eigen bodem? Dan ben je bij Kantien op het juiste adres. 'S avonds serveren ze er een vier gangen vis-, vlees- of groentemenu en overdag kun je er terecht voor een heerlijke brunch in Scandinavische stijl.