OLCAY: MIJN GLOWING SKIN ROUTINE

OLCAY: MIJN GLOWING SKIN ROUTINE

De laatste jaren ben ik pas echt bezig met het goed verzorgen van mijn huid.
Het is iets wat je in je jongere jaren als vanzelfsprekend ziet. Een strakke en glanzende huid zonder rimpels die je niet dof aankijkt in de spiegel.

Je huid goed verzorgen is zo ontzettend belangrijk hoorde ik mijn moeder vaak roepen als ze weer eens met haar vriendinnen een beauty middag had. Er werden flink komkommers en appels gesneden en home made maskers gemaakt. Nu ik 41 ben begrijp ik het pas echt. Je huid is je beste visitekaartje en is de investering echt waard.
Op dagen dat ik geen tv opnames heb probeer ik ook echt extra tijd te investeren in mijn huidverzorgingsroutine.
Het fijne is dat het echt goed voelt. Ik zie die extra tien tot vijftien minuten per dag als een moment voor mezelf en ook nog een goede investering in de toekomst.

STAP 1

REINIGEN REINIGEN REINIGEN.. zo ontzettend belangrijk :)

STAP 2

In de ochtend breng ik ons Magic Hyaluron Serum aan. Ik gebruik twee druppels die ik verdeel over mijn vingertoppen en dan van binnen naar buiten in mijn huid masseer. Even een paar minuten laten intrekken voor een goed resultaat.

Magic Hyaluronserum

STAP 3

De Miracle Vitamin C Glow Serum. Ons nieuwe Vitamine C Serum is ontzettend geconcentreerd. We weten ondertussen allemaal dat Vitamine C echt een game changer is voor je huid. Niet alleen beschermt het je voor schadelijke stoffen van buitenaf maar het dringt ook diep door de huid barrière en stimuleert het de aanmaak van collageen. Iets wat je na je veertigste echt helaas hard achteruit ziet hollen.

Miracle Vitamin C Glow Serum

STAP 4

Hier komt het echte relax moment. Met onze Beauty Tool masseer ik de serums goed in mijn huid. Drie minuten per gezichtsdeel en wat fijn is dat het me echt vaak de rust geeft om mijn dag goed te beginnen. Rust brengt vaak creativiteit en inspiratie. Veel goede ideeën worden geboren tijdens dit relax moment en mijn huid ziet er direct gladder & strakker uit na deze gezichtsmassage sessie.

Beauty ToolSTAP 5

Als één na laatste stap gebruik ik ons nieuwste product: de Miracle 24H Cream. Ik ben zo ontzettend blij met deze toevoeging aan onze huidverzorgingslijn. Het bevat echt een enorm aantal actives, zoals Vitamine C, SPF20 en een natuurlijke Blue Light filter. Deze ingrediënten beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en uitlaatgassen.
Tevens bevat de Miracle 24H Cream ook Champagneblad extract, zo chique als het klinkt, is het ook echt! Het vermindert namelijk fijne lijntjes en rimpeltjes.

Miracle 24H Cream


STAP 6

Ik eindig mijn routine uiteraard met de Miracle Blur, mijn all-time favorite!

Miracle Blur


Shop nu de huiverzorgingsproducten uit mijn Glowing Skin Routine in de Olcay's Skinroutine Bundle.