BODYCARE: Een guide voor een stralende lichaamshuid

[BODYCARE:] Een guide voor een stralende lichaamshuid
Olcay Gulsen Beauty
Naast het verzorgen van ons gezicht, is het net zo belangrijk om de huid op ons lichaam te verzorgen. De huid is namelijk ons grootste orgaan en krijgt aardig wat te verduren. Deze guide vertelt jou precies hoe je een gezonde en stralende huid op het lichaam kunt creëren en welke producten je hiervoor gebruikt.

Stap 1: Exfoliëren

Net zoals we ons gezicht exfoliëren, is dit ook een must voor ons lichaam. Omdat deze huid dikker is en meer kan hebben, kunnen we dit makkelijk doen met een tool zoals de OGB Body Brush. Door de dry brushing techniek toe te passen verwijder je dode huidcellen, reinig je de poriën en geef je jouw lichaam een echte boost. Door de brush 2 tot 3 keer per week te gebruiken, maak je een einde aan een doffe en oneffen teint en huidtextuur. Ook verbeter je de absorptie van de producten die je daarna op je lichaam gebruikt.

How to use
Gebruik de borstel voor het douchen op een droge huid. Begin bij de lichaamsdelen die het verste van het hart zijn en masseer naar het midden van het lichaam (het hart). Oefen lichte druk uit en gebruik stevige, lange of cirkelvormige bewegingen. Als je het fijn vindt, kun je ook meer druk uitoefenen maar het moet niet te veel pijn doen. Spring daarna onder de douche en hanteer je gewone routine.

Body Brush

€ 15,95

shop nu

Stap 2: Verzorgen met een olie

Na het douchen kan de huid soms droog en trekkerig aanvoelen. Reden genoeg dus om 'm te verzorgen met een olie. Juist ook wanneer je de OGB Body Brush hebt gebruikt. De All In One Oil is de perfecte toevoeging aan jouw nieuwe bodycare routine en zorgt voor het herstellen en voeden van de huid. Naast intense hydratatie beschermt de olie ook nog eens tegen veroudering en beschadiging van de huid en is het een echte multitasker die ook jouw lokken kan om toveren tot een shiny coupe.

How to use
Dit gouden elixir kun je gebruiken hoe je wilt, wanneer je wilt. Om hem voor het lichaam te gebruiken masseer je hem in de huid met roterende bewegingen. Daarnaast kun je eventueel een extra laagje aanbrengen op droge plekjes of bijvoorbeeld de nagelriemen.

all in one oil

€ 23,95

shop nu

Stap 3: Gezonde kleur met tanning drops

Hebben jouw benen nog geen zon gezien of wil je wat warmte toevoegen aan je teint? Dan zijn de Tanning Drops echt iets voor jou. Mix ze met je favoriete body cream (of stap 4) voor een mooie, sunkissed look.

How to use
Breng 3 tot 5 druppels aan op de schone huid en zorg ervoor dat deze evenredig wordt verdeeld. Je kunt het product direct op de huid aanbrengen of mixen met je favoriete crème. Wacht tot het product is opgenomen in de huid voordat je bijvoorbeeld de Body Cover Foundation gebruikt.

Tanning Drops

€ 18,95

SHOP NU

Stap 4: Beschermen met een SPF

Om jouw huid mooi en fris te houden, is het key om deze goed te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Hoe fijn ze ook zijn, het zijn de absolute veroorzakers van huidveroudering. No-go dus! Met de Vegan Sunscreen bescherm je jouw huid tegen UVA en UVB-straling en blauw licht.

How to use
Breng de Vegan Suncare SPF30 aan op het volledige lichaam en herhaal iedere twee uur of na het zwemmen of zweten.

Vegan sunscreen SPF50

€ 22,95

SHOP NU

Vegan Sunscreen SPF30

€ 20,95

SHOP NU

Stap 5: Verzorgen en blurren

Na dat je je lichaam hebt verzorgt, voorzien van een mooie teint en bescherming, is het tijd om oneffenheden aan te pakken. De Body Blur is niet alleen een heldin als het gaat om het blurren van oneffenheden, ook zit de formule boordevol hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur, champagneblad extract en rozenbottel olie. Door het soft focus effect worden fijne lijntjes en rimpels vervaagd. Een echte multitasker dus!

How to use
Breng de Miracle Body Blur aan op specifieke gebieden van het lichaam om oneffenheden te verminderen en een gladde finish te geven. Het product kan op ieder moment weer worden afgewassen. De lichte formule is gemakkelijk aan te brengen en geeft niet af.

Miracle Body Blur

€ 34,95

shop nu

Stap 6: Camoufleren

Wanneer je last hebt van ongewenste plekjes op de huid, is de Olcay Gulsen Beauty Body Cover Foundation de uitkomst voor jou. De universele teint past zich aan aan de huidskleur en vervaagt al deze ongewenste en laat de huid er stralend uitzien. De foundation is ook geschikt voor het gezicht.

How to use
Pomp een paar druppels van de Body Cover Foundation op de hand en breng het vervolgens aan op het gezicht of lichaam. Masseer het zachtjes in de huid zodat de chameleon deeltjes worden geactiveerd. Blend de formule vervolgens uit. Je kunt het product op zichzelf gebruiken of als een primer onder een normale foundation.

Body Cover Foundation

€ 23,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd