HEALTHY SNACKS De favoriete tussendoortjes van team OGB

[HEALTHY SNACKS] De favoriete tussendoortjes van team OGB
UNSPLASH
Nu we allemaal weer aan de bak zijn, beseffen we ons weer dat gezond eten best wat tijd kost. Boodschappen doen, koken.. Tijdens drukke dagen schiet het er snel bij in en grijpen we net zo lief naar een zak chips, als dat we in de keuken iets gezonds klaarmaken. Om je van wat inspiratie te voorzien tijdens drukke dagen, deelt team OGB haar favoriete tussendoortjes voor drukke werkdagen met je.

Olcay, founder

“Ik eet heel veel groente en fruit, dus ik zorg ervoor dat ik in de middag altijd een salade maak. Ook als ik buiten de deur ben zit er altijd iets van fruit in mijn tas. Broccoli rijst met tomaat & komkommer is mijn quick fix als ik trek heb.”  

Chloe, marketing & project manager

“Ik zou willen dat ik kan zeggen dat ik altijd zelf bananenbrood maak of dadels vul met pindakaas, maar het is helaas gewoon een banaan of zakje nootjes (Albert Heijn heeft snackzakjes nootjes, heel relaxed).” 

Annerieke, customer care specialist

“Ik ben echt gek op een goede Griekse yoghurt met fruit erdoor. Maar ook een paprika maiswafel met avocado en tomaat, peper en zout vind ik heerlijk.” 

Marloes, operational manager

“Ik ben misschien één van de weinigen die wel gewoon brood eet. Ik kan er tegen en vind het heerlijk om gewoon een boterham mee te nemen met beleg. Het is makkelijk en vullend, dat is voor mij voldoende. Daarnaast hou ik ook wel echt van fruit. Ik heb net weer kersen gekocht, zo heb ik toch weer even iets zoets tussendoor maar is het wel gezond.”

Shanice, editor & skincare specialist

"Mijn moeder maakt het allerlekkerste bananenbrood (shout out naar jou, mam) met amandelmeel en blauwe bessen. Het is supervullend en ik bewaar het in plakjes in de vriezer, zodat ik het kan ontdooien wanneer ik trek heb. Als ik mezelf even culinair voel dan maak ik dadelballetjes met kokosvlokken en cacao poeder."

Jolanda, customer care specialist

"Mijn favo snack is een salade met verschillende ingrediënten. Die met tonijn is favoriet, maar ook met mozzarella en tomaat vind ik lekker. Daar maak ik altijd mijn eigen dressing bij met olie, azijn, honing, mosterd, peper, zout en soms bieslook. Lekker fris en past bij iedere salade."

Lindsey, marketing assistant

"Het liefst eet ik fruit - mijn favoriet is mango - of nootjes."

Lotte, GUSH editor

Ik werk veel thuis, dus dan heb ik de luxe om makkelijk wat lekkers te maken. M’n favoriete snack op dit moment is een  volkoren wrap met komkommer, tomaat, augurk, gebakken kipstukjes en sriracha mayonaise of chilisaus. Misschien niet heel healthy met de saus, maar het is wel makkelijk te maken, vult goed en super lekker."

Pippie, customer care specialist

"Mijn favoriet is vers bleekselderijsap in de ochtend. Rond een uur of 11 mag een eiwitreep niet ontbreken en in de middag eet ik het liefst aardbeien."

Dolshe, creative & stylist

“Een gezonde snack is voor mij een komkommer. Helaas wel weer met zout. Dat is misschien weer niet meer zo healthy, maar ik kan er echt van genieten. Ik werk veel thuis en kan zomaar zin hebben in warm eten. Mijn lunch is vaak mijn eerste maaltijd op de dag omdat ik ontbijt oversla. Vaak lunch ik met omelette, gebakken groente, spaghetti of soep.“

Bradley, new business manager

“Ik ben over het algemeen geen snack-liefhebber, maar wanneer ik wel besluit te snacken, gaat mijn  voorkeur absoluut uit naar een cracker met Nutella. Niet heel gezond, maar wel een #GuiltyPleasure”

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd