HOT HOT HOT De leatherlook trenchcoat

[HOT HOT HOT] De leatherlook trenchcoat
Pexels
Het duurt (hopelijk!) niet lang meer voor de temperatuur weer wat omhoog gaat, we de winterjassen weer opbergen en het tijd is voor de tussenjassen. Een jas zoals een leatherlook trenchcoat is de perfecte tussenjas en helemaal hot op dit moment. Wij hebben een paar beauty’s voor je verzameld.

Klassiek in zwart

Deze halflange oversized trenchcoat met ceintuur in het zwart is een perfecte toevoeging aan je kapstok. Je kunt de jas combineren met alle soorten outfits.

MANGO oversized trenchcoat van imitatieleer

€ 99,99

SHOP NU

Zwart met lak

Voor wie voor zwart wil gaan maar nét even wat anders zoekt, is deze lakleren variant de perfecte optie. Het ceintuur maakt de jas helemaal af.

EDITED Yasemin Trenchcoat

€ 149,95

SHOP NU

Felgroen van PU leer

De zwarte variant is natuurlijk prachtig en gangbaarder dan een exemplaar in een opvallende kleur. Maar toch kan deze green beauty niet in het rijtje ontbreken. En voor wie geen fan is van deze kleur maar wel voor een gedurfde kleur wil gaan: hij is er ook in het felroze of babyblauw.

NA-KD PU trench met schoudervulling

€ 94,95

SHOP NU

Minder opvallende kleur

Zin in kleur maar liever niet te opvallend? Dan is deze jas in kaki de perfecte keuze. Naast kaki is deze ook in het donkerrood en zwart.

Pull & Bear Gabardine met leereffect

€ 59,99

SHOP NU

Extra lang

Wij zijn dol op hele lange jassen en zo ook op deze extra lange trenchcoat van imitatieleer. De jas komt met een riem en heeft schoudervullingen.

NA-KD x Mimi A.R. Trenchcoat van imitatieleer met schoudervulling

€ 130,99

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd