MERRY CHRISTMAS deze kerstmarkten wil je bezoeken

[MERRY CHRISTMAS] deze kerstmarkten wil je bezoeken
[MERRY CHRISTMAS] deze kerstmarkten wil je bezoeken
Het is bijna kerst! En wat is nou echt een kerst-activiteit die je móét doen? Juist: een kerstmarkt bezoeken. Of je nog op zoek bent naar deco, cadeaus of heerlijk eten en drinken: de kerstmarkt has it all. Wij hebben een paar van de leukste kerstmarkten in Nederland voor je op een rijtje gezet.

Maastricht

By far onze favoriete stad tijdens de kerst: Maastricht. Dit is echt de ideale plek om helemaal in de kerststemming te komen en inkopen te doen. Daarnaast kun je ook een ritje maken in het reuzenrad, waardoor je op 60 meter hoogte over de hele stad kunt kijken.

Kerstmarkt Maastricht
30 november t/m 31 december 2023

Arnhem

Wie van kerstmuziek geen genoeg kan krijgen moet zeker naar Arnhem gaan rond de kerstdagen. Door de straten hoor je kerstmuziek en er zijn zelfs koren die livemuziek verzorgen. Je kunt er niet alleen goed shoppen, maar ook een rondje schaatsen.

Kerstmarkt Arnhem
17 december 2023

Haarlem

De binnenstad van Haarlem wordt tijdens festive season omgetoverd tot een kerstparadijs. Niet alleen voor inkopen doen ben je hier aan het juiste adres: ook lekkernijen zoals erwtensoep en oliebollen zijn hier te krijgen.

Kerstmarkt Haarlem
8 t/m 10 december 2023
https://www.visithaarlem.com/kerstmarkt/

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd