PROTECT & CURL Dit zijn de beste heatprotectors

[PROTECT & CURL] Dit zijn de beste heatprotectors
The Ouai
We föhnen, stylen en krullen ons wat af en onze lokken moeten dat allemaal maar accepteren. Geef je haar vooraf wat extra aandacht en spray het goed in met een goede heat protector. Zo bescherm je je haar en voorkom je beschadiging. Weet je niet welke je moet kiezen? Wij helpen je een handje.

REF Stockholm

Voor wie dit merk nog niet kent: probeer het asap uit! REF Stockholm is een natuurlijk en vegan beautymerk met hoogwaardige producten. Deze heat protection spray beschermt jouw haar tegen de hitte tot 230 graden en bevat geen sulfaten. Naast dat het product zijn werk doet, komt de spray ook in een leuke flacon waar je al blij van wordt als je die tussen je (OGB) beautyproducten ziet staan.

REF stockholm heat protection spray

175 ml - € 20,90

shop nu

OUAI

OUAI betekent ja, en dat is het antwoord wat je jezelf moet geven als je overweegt een product van dit merk te kopen. Deze leave-in conditioner beschermt niet alleen tegen hitte, ook hydrateert het je haar om pluizigheid en droge lokken te verminderen. Daarnaast zorgt de spray er voor dat je makkelijker je haar uit kan kammen. Multitasker die je wil hebben!

OUAI leave in conditioner

140 ml - € 30,45

shop nu

Redken

Deze beschermende en versterkende 3-in-1 leave-in behandeling is perfect voor beschadigd haar en voorkomt nieuwe beschadiging door stylen met hete tools. De spray versterkt de haarvezel om de haarbreuk te verminderen en vermindert gespleten haarpunten tot wel 70%. Zeg gedag tegen beschadigd haar en hallo tegen gehydrateerd en verzorgd uitziende lokken.

Redken extreme play safe

200 ml - € 32,20

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd