HOW TO CREATE een no-makeup-look

[HOW TO CREATE] een no-makeup-look
Pintrest
Onder het mom van 'less is more', geven we je graag tips hoe je een look kunt creëren waardoor het lijkt alsof je (bijna) geen make-up hebt gebruikt, maar je wel helemaal zelfverzekerd de deur uit gaat met een prachtige look. Hint: it all starts with a glowy skin.

Stap 1

Om je huid gedurende dag te laten stralen, is het een must om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die je huid hydrateren en verzorgen. Ga voor een hydraterende dagcrème zoals ons Miracle 24H Day Cream en kies voor een serum die je huid verzorgt laat stralen zoals het Miracle Vitamin C Glow Serum. Reminder: vergeet uiteraard ook niet om een SPF aan te brengen.

Olcay Gulsen Beauty Miracle 24H Day Cream

€ 31,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Miracle Vitamin C Glow Serum

€ 27,95

shop nu

Stap 2

Ga voor een primer die je huid egaliseert en matteert zoals onze bestseller: de Miracle Blur 2.0. Hiermee worden de grove poriën vervaagt en wordt roodheid en een glimmende huid vermindert.

olcay gulsen beauty miracle blur 2.0

€ 28,95

shop nu

Stap 3

Nu is het de kunst om je no-make-up-look zo te laten lijken door foundation aan te brengen zonder dat je een dikke laag aanbrengt. Zo blijft je huid er nog natuurlijk uitzien maar heeft het wel een mooie egale teint. De Airbrush Foundation is de go-to voor deze look, want de dekking die je wilt kun je zelf bepalen doordat je 'm kunt opbouwen. Ga dus voor een klein laagje foundation. Wist je dat je onze Airbrush foundation eerst kunt testen voor je the real deal shopt? Zo kun je jouw perfecte kleur-match makkelijk vinden zonder dat je eerst een grote verpakking koopt die toch niet jouw kleur blijkt te zijn.

olcay gulsen beauty airbrush foundation

€ 24,95

shop nu

olcay gulsen beauty airbrush foundation samples

€ 1,05

shop nu

Stap 4

Als je veel oneffenheden of wallen hebt, is concealer aanbrengen dé oplossing. Ook hier geldt: gebruik niet te veel concealer zodat het er natuurlijk uit blijft zien. Tip: ga voor een iets lichtere concealer dan je foundation voor een frisse look.

olcay gulsen beauty bright eyes lifting concealer

€ 16,95

shop nu

Stap 5

Nu de basis af is, is het tijd voor je wenkbrauwen. Ook een hele belangrijke stap, want door wenkbrauwen gaat je gezicht meer spreken. Heb je mooie, volle wenkbrauwen van jezelf? Dan is een gebruik van een brow-gel om ze op hun plaats te laten zitten meer dan voldoende. Mocht je niet gezegend zijn met genoeg wenkbrauwhaar, dan is het een kwestie van subtiel bijtekenen. Met het Brow Duo shape je jouw wenkbrauwen in een handomdraai.

olcay gulsen beauty brow duo brow pencil + fixing gel

€ 17,95

shop nu

Stap 6

Last but not least: het aanbrengen van een blush waarmee je je gezicht wat kunt accentueren. Kies hier voor een blush die niet te veel verschilt van je natuurlijke blush zodat je je look zo natuurlijk mogelijk houdt.

olcay gulsen beauty go & glow blush + highlight palette

€ 24,95

shop nu

olcay gulsen beauty hyvrid color care cream blush

€ 16,95

shop nu