5 BESTEMMINGEN waar je in oktober de zon op kunt zoeken

[5 BESTEMMINGEN] waar je in oktober de zon op kunt zoeken
Unsplash
De herfst is begonnen, maar dat betekent niet dat we niet meer kunnen genieten van de zon. Wil je de regen even ontvluchten en nog een paar zonnestraaltjes meepakken? Deze bestemmingen zijn ook in de maand oktober nog hartstikke aangenaam.

Costa del Sol, Spanje

Spanje staat bekend om een heerlijk klimaat en zelfs in oktober kun je hier nog genieten van temperaturen rond de 25 graden. De Costa del Sol heeft prachtige stranden en leuke steden die perfect zijn voor een dagje uit nadat je een paar dagen hebt genoten van het strand. Daarnaast maken de heerlijke tapas het al helemaal geen straf om hier een (mid)weekje te zitten.

Kreta, Griekenland

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en in oktober is het hier nog steeds hartstikke lekker weer. De temperaturen schommelen tussen de 20 en 25 graden, klinkt niet verkeerd toch?

Tenerife, Canarische Eilanden

Naast een Grieks eiland zijn ook de Canarische Eilanden een perfecte bestemming in oktober. Op Tenerife is het zo'n 25 graden in oktober en naast mooie stranden beschikt het eiland over prachtige landschappen.

Santorini, Griekenland

Nog een prachtig Grieks eiland: Santorini. De temperaturen zijn in oktober zelfs aangenamer dan in de zomer, wat het een perfecte tijd maakt om door de mooie (Instagram-waardige) witte dorpen te slenteren.

Fethiye, Turkije

Aan de kust in het zuiden van Turkije ligt het dorpje Fethiye. Een van de must visit plaatsen van Turkije als je het ons vraagt. Niet alleen het dorp Fethiye is een bezoek waard, de hele omgeving er omheen is prachtig met bergen, mooie stranden en Pamukkale op een kleine drie uur rijden. Ook de temperatuur is hier veel aangenamer dan in de zomer.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd