OLCAY GULSEN BEAUTY X UN WOMEN

“Na een jeugd in een gewelddadig en onveilig thuis, heb ik me de laatste jaren toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn rondom huiselijk geweld. Bij het creëren van een empowering beautylijn, voel ik de verantwoordelijkheid om anderen in nood te helpen. Samen kunnen we écht verandering brengen. We hebben allemaal een rol in het beëindigen van huiselijk geweld.”

- Olcay Gulsen, founder Olcay Gulsen Beauty

Sinds een aantal jaren is Olcay persoonlijk ambassadeur van UN Women: een organisatie van de Verenigde Naties die zich wereldwijd inzet voor gendergelijkheid en empowerment van vrouwen. We zijn trots dat ook Olcay Gulsen Beauty sinds 2021 officiële partner is van deze organisatie. 

Het partnerschap gaat verder dan alleen een leuke naam en mooie beelden. Ieder jaar ondernemen we verschillende concrete acties om UN Women te supporten. Voorbeelden hiervan zijn het organiseren en sponsoren van evenementen en het doneren van omzet en/of producten. Ook vind je in ons assortiment de speciale Olcay Gulsen Beauty x UN Women Serious Shine Lip Duo ter ere van de Orange The World campagne, om een eind te maken aan geweld tegen vrouwen. De gehele omzet van deze lipstick wordt aan UN Women gedoneerd.

UN WOMEN

UN Women is wereldwijd actief en heeft als doel om in 2030 gelijke rechten en kansen voor vrouwen en meisjes te realiseren. Om dat te voor elkaar te krijgen zetten ze zich in op verschillende gebieden, waaronder het bestrijden van geweld tegen vrouwen en meisjes, economische onafhankelijkheid en humanitaire noodhulp.

MEER INFORMATIE OVER UN WOMEN

ORANGE THE WORLD

Ieder jaar op 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, start de campagne Orange The World om aandacht te vragen voor dit onderwerp. Helaas is dit nog steeds een globaal probleem waar 35% van de vrouwen in hun leven mee te maken krijgen. 

Ook dit jaar hebben veel gemeentes en organisaties zich aangesloten om zich in te zetten tegen geweld tegen vrouwen. Via onderstaande link kan ook jij de pledge tekenen of doneren. Samen kunnen we écht een verschil maken.

MEER INFORMATIE OVER ORANGE THE WORLD