Ons verhaal

Olcay Gulsen Beauty focust op empowerment door middel van beauty. Wij geloven dat échte schoonheid van binnenuit komt en geen urenlange routines nodig heeft. Cosmetica hoort fun te zijn en je krachtig te laten voelen in plaats van onzeker. Ons doel is dan ook om ongecompliceerde producten te maken van hoge kwaliteit met effectieve natuurlijke en actieve ingrediënten. Items die niet alleen voor een glamorous look zorgen, maar ook goed zijn voor jouw huid en gezondheid. Alle producten worden zorgvuldig gecreëerd en testen we ze op onszelf in plaats van dieren.

Het is altijd mijn missie geweest om mensen zichzelf krachtig en mooi te laten voelen. We verwarren schoonheid vaak met hoe iemand eruit ziet, maar inmiddels weet ik dat achter ieder mooi gezicht een nóg mooiere persoonlijkheid zit. Beauty is zo persoonlijk en intiem: een magische wereld waarin ik mezelf vanaf 2019 helemaal verdiep.

Terwijl ik meer leerde over ingrediënten, was ik geobsedeerd om een beautylijn te creëren bestaande uit praktische make-up en huidverzorgingsproducten met maximale resultaten. Goed doordachte items die gemakkelijk in gebruik zijn, eenvoudig en stijlvol verpakt, toegankelijk voor iedereen en die de best mogelijke ingrediënten hebben die ook echt iets doen. Olcay Gulsen Beauty bestaat uit een goede combinatie van kwalitatieve producten die mooie looks creëren en, nog belangrijker, je een goed gevoel geven.

- Olcay Gulsen, founder Olcay Gulsen Beauty

Jij hoort bij onze community

Al onze producten beginnen met jou in gedachten en daarom luisteren we naar de behoeftes van onze community. Ons team van experts werkt hard om jou te voorzien van de beste producten en informatie en je te helpen met het vinden van jouw persoonlijke matches. We vinden het te gek om meer over jou te leren en de producten waar je van droomt.

Olcay Gulsen Beauty tegen huiselijk geweld

Als een bedrijf dat gelooft dat schoonheid dieper gaat dan de huid en dat beauty voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, ondernemen we stappen om deze missie om te zetten in concrete acties. We zijn gedreven om iedereen zich de beste versie van zichzelf te laten voelen en zetten ons in het bijzonder in voor vrouwen in nood. 

Huiselijk geweld is nog steeds een globaal probleem dat 35% van de vrouwen wereldwijd beïnvloedt. 

Om deze concrete stappen te zetten zijn we trotse partner van UNWOMEN: een organisatie van de Verenigde Naties die zich inzet voor gendergelijkheid en empowerment van vrouwen.