FAQ

Verzending

Orders die voor 23:00 zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag verstuurd. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden geleverd op maandagen.
België: orders die voor 22:00 zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag verstuurd. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden geleverd op maandagen.

Tijdens feestdagen kan de gecommuniceerde levertijd afwijken. Bedankt voor je geduld.

Doorgaans ontvang je de orderbevestiging rechtstreeks in je mailbox. In sommige gevallen duurt dit maximaal 24 uur. Heb je na 24 uur geen orderbevestiging ontvangen? Check eerst je SPAM alvorens je contact opneemt met service@olcaygulsen.com.

Doordat ons proces volledig geautomatiseerd is, wordt je order direct in behandeling genomen. Eenmaal geplaatste orders zijn definitief en kunnen dus niet gewijzigd en geannuleerd worden.

Doorgaans ontvang je een mailtje (check ook even je SPAM!) als ons systeem de adresgegevens niet herkent. Indien de adresgegevens bestaand zijn, wordt je order helaas doorgezet en dus op het verkeerd opgegeven adres geleverd. Stuur even een mailtje naar service@olcaygulsen.com, wij helpen je graag verder.

Omruiling & Retour

Nee, vanwege de hygiëne accepteren wij geen retouren/omruilingen op beauty/skincare producten (inclusief Hot Hair Roller Set).
Indien het product beschadigd is ontvangen, stuur dan een foto van het ongeopende product binnen 14 dagen na levering naar service@olcaygulsen.com.

Heb je vragen of een bijzonder geval? Neem dan contact op via service@olcaygulsen.com.

Let erop om in géén geval zonder overleg items retour te sturen, deze worden niet in behandeling genomen.

Ja, dat kan. Je hebt 14 dagen nadat je order is geleverd. Zorg ervoor dat het product in originele staat is, dus ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking. Je kunt hier je retourlabel aanschaffen. Wil je het item omruilen? Neem contact op met service@olcaygulsen.com.

Zorg ervoor dat je het bewijs van retour sturen bewaart. De verzending van het retour is je eigen verantwoordelijkheid, dus zorg ervoor dat je een Track & Trace service gebruikt.

In het geval van een terugbetaling wordt het betreffende bedrag teruggestort op de betaalwijze van je bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst.