Verzenden & Retouren

Alle producten worden verzonden vanuit Nederland.

Land Verzendkosten Levertijd
Nederland €5,95 Orders die voor 23:00 zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag verstuurd. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden geleverd op maandagen.
EU €10,-
België: orders die voor 22:00 zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag verstuurd. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden geleverd op maandagen.
Anders: 2-5 werkdagen.
Wereldwijd €20,- 5 werkdagen.

Alle bestellingen worden verzonden met DHL met uitzondering van België, deze worden verzonden met PostNL. Alle zendingen worden veilig verzonden met track en trace. De verzendkosten blijft gelijk bij ieder orderaantal. Wij verzenden niet naar een Postbus. Geef een fysiek adres op.

Heb je vragen over de levering? Neem contact op met onze collega’s via de link in je e-mail over de bezorgdatum.

Vanwege de hygiëne accepteren wij geen retouren/omruilingen op beauty/skincare producten (inclusief Hot Hair Roller Set)
Indien het product beschadigd is ontvangen, stuur dan een foto van het ongeopende product binnen 14 dagen na levering naar service@olcaygulsen.com.

Heb je vragen of een bijzonder geval? Neem dan contact op via service@olcaygulsen.com.

Let erop om in géén geval zonder overleg items retour te sturen, deze worden niet in behandeling genomen.

In het geval van overige items heb je 14 dagen nadat je order is geleverd. Zorg ervoor dat het product in originele staat is, dus ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking. Je kunt hier je retourlabel aanschaffen. Wil je het item omruilen? Neem contact op met service@olcaygulsen.com.

Zorg ervoor dat je het bewijs van retour sturen bewaart. De verzending van het retour is je eigen verantwoordelijkheid, dus zorg ervoor dat je een Track & Trace service gebruikt.

In het geval van een terugbetaling wordt het betreffende bedrag teruggestort op de betaalwijze van je bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst.

Alle internationale pakketten in de EU, de Verenigde Staten van Amerika en Canada kunnen bij aankomst in het land van bestemming douanekosten in rekening brengen. Deze kosten worden bepaald door het land van aankomst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze kosten, de klant is verantwoordelijk voor het afhandelen van de kosten.