GIFT OF LOVE 5x De mooiste Valentijnscadeaus voor jouw dierbaren

[GIFT OF LOVE] 5x De mooiste Valentijnscadeaus voor jouw dierbaren
[GIFT OF LOVE] 5x De mooiste Valentijnscadeaus voor jouw dierbaren
De dag van de liefde staat voor de deur en dit is het perfecte moment om jouw loved ones in de watten te leggen En dan hebben we het heus niet alleen over je partner. De afgelopen jaren zien we steeds meer mensen die ook Galentine’s Day vieren: een dag om de vriendschap met jouw beste vriendinnen in het zonnetje te zetten. Wij tippen de mooiste cadeaus om aan hen te geven, of natuurlijk zelf op de wishlist te zetten.

1. MULTI VITAMIN SHOT SERUM


Is er een beter cadeau om te geven dan een stralende huid? Daarmee komt een stralende persoonlijkheid nóg beter tot haar recht. Het Multi Vitamin Shot Serum verzorgt de huid en heeft tegelijkertijd een
priming effect onder make-up. Ideaal voor de multitaskers onder ons.


2. MAKEUP CASE


Van een mooie toilettas wordt iedere beautylover blij. De Olcay Gulsen Beauty Makeup Case van vegan leather is niet alleen handig voor op reis, maar ook om jouw beautiful mess in te bewaren en sorteren.



3. LIP DUO LIPSTICK + LINER


Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je rode lipstick. Ons Lip Duo bevat een hoog gepigmenteerde, matte rode lipstick met matchende liner voor lippen om te zoenen.

4. FURRY SLIPPERS


Perfect voor een flinke dosis selfcare: onze Furry Slippers. Niet alleen voelt het alsof je op wolkjes loopt, ook houden ze de voeten lekker warm en stylish. Met het superzachte fake fur komt jouw
bestie de winter wel door.


5. BODY COVER FOUNDATION


Single of niet: de Body Cover Foundation is voor iedereen een perfecte match. De formule bevat unieke ‘chameleon’ deeltjes die meekleuren met iedere tint. Aan wie je de Body Cover Foundation ook geeft, met dit cadeau zit je altijd goed.



Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd