BACK TO WORK Zelfverzekerd op de werkvloer in deze outfits

[BACK TO WORK] Zelfverzekerd op de werkvloer in deze outfits
@_JESSICASKYE
De zomervakantie is weer voorbij en er moet weer gewerkt worden (lucky you als dat niet voor jou geldt). Bestaat er, naast een after dinner dip, ook een after summer dip? Daar zijn wij wel zeker van. De losse jurkjes en makkelijke sandalen moeten we ineens weer verruilen voor een outfit die work-approved is. Geen inspiratie voor een outfit die je after summer dip iets draaglijker kan maken? Gelukkig bestaan er een hoop pretty influencers die genoeg inspiratie geven. Wij hebben een paar outfits uitgekozen die je zo kunt copy-pasten naar je kledingkast.

Maandag

Op maandag moeten we natuurlijk niet al te moeilijk doen, dus gaan we voor een makkelijke look zoals beauty Isaya op de foto hieronder. Deze outfit is lekker makkelijk maar zeker fashionable waardoor je je werkweek goed begint.

@elaisaya

NA-KD oversized t-shirt met 3/4 mouwen

€ 19,95

shop nu

NA-KD Cargo jeans met wijde pijpen

€ 69,95

shop nu

New Balance 550 Unisex

€ 144,95

Shop nu

Dinsdag

Na een casual maandag kunnen we op dinsdag weer even wat heel anders uit de kast trekken. Een lange spijkerrok is helemaal hot en de combinatie met pumps en een blazer zoals Rianne dit doet maakt de outfit stoer en chique tegelijk.

@rianne.meijer

NA-KD korte getailleerde blazer

€ 69,95

shop nu

NA-KD Denim wijde maxirok

€ 69,95

shop nu

Steve Madden Zwarte pumps

van € 109,95 voor € 65,95

Button label

Woensdag

On Wednesdays we wear... white! Deze look van Matilda Djerf is simpel maar classy en perfect voor een werkdag. Het bruine ceintuur maakt de outfit helemaal af maar je kunt natuurlijk ook voor een andere kleur gaan.

@matildadjerf

mango katoenen t-shirt

€ 15,99

shop nu

na-kd kostuumbroek

€ 44,95

shop nu

mango leren ceintuur met gesp

€ 22,99

shop nu

Donderdag

Natuurlijk kan Olcay met haar outfits niet in dit rijtje ontbreken. In plaats van de broek van Olcay hebben we een grijze spijkerbroek uitgekozen die ook perfect matcht met de Western Stretch hakken van de Olcay + Dolshe collectie.

@olcaygulsen

na-kd tube top

€ 19,95

shop nu

na-kd slit detail denim

€ 49,95

shop nu

zara kunstleren jack

€ 59,95

shop nu

Olcay + Dolshe Western Stretch

€ 149,95

shop nu

Vrijdag

Zei iemand daar weekend? Op vrijdag kiezen we voor een outfit waarmee je gelijk ready bent voor de vrijdagmiddagborrel. Negin gaat hier voor een croptop maar voor een work-approved outfit is een basic wit t-shirt een betere optie.

@negin_mirsalehi

Pull & bear gekleurde blazer

€ 29,99

shop nu

levi's noughties bootcut jeans

€ 129,95

shop nu

na-kd hakschoenen met bandjes

€ 59,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd