DAGJE UIT deze musea wil je bezoeken

[DAGJE UIT] deze musea wil je bezoeken
@mocomuseum
Nu de herfst is begonnen en we toch echt moeten genieten van de laatste terrasjes van het jaar, is het tijd om andere activiteiten te bedenken. Naast dat bioscopen veel worden bezocht wanneer het regent, is een museum bezoeken ook een leuke en soms ook leerzame activiteit. Weet je niet welk museum je wil bezoeken? Wellicht kunnen we je helpen een keuze te maken.

Moco Museum

Een echte favoriet: het Moco Museum, gelegen op het Museumplein in Amsterdam is een museum wat voor iedereen toegankelijk is. Het doel van het museum is om iconische werken van moderne, hedendaagse kunstenaars en ook opkomende talenten tentoon te stellen. Een verfrissend museum op een goeie locatie in een prachtig pand. Heb je een citytrip naar Barcelona op de planning staan? Bezoek dan ook zeker daar het Moco Museum!

Moco Museum Amsterdam
Honthorststraat 20

https://mocomuseum.com/nl/locaties/amsterdam

Kunsthal Rotterdam

In de Kunsthal in Rotterdam is altijd wat te doen en te bewonderen, met wisselende exposities en activiteiten. In september zal er een expositie plaatsvinden van Ai Weiwei, een spraakmakende kunstenaar en mensenrechtenactivist.

Kunsthal Rotterdam
Westzeedijk 341

https://www.kunsthal.nl/

NEMO Science Museum

In Amsterdam zijn er een hoop musea te vinden, maar het NEMO Science Museum springt er voor ons echt uit. Geen museum zoals we gewend zijn, maar wel een waar je je ogen uitkijkt en met veel kennis naar huis gaat. Het museum is leuk voor jong en oud door de verschillende activiteiten die voor elke leeftijdsgroep aangeboden worden.

NEMO Science Museum
Oosterdok 2

https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd