INTERNATIONAL DAY OF PINK deze roze items wil je scoren

[INTERNATIONAL DAY OF PINK] deze roze items wil je scoren
Pinterest
Happy International Day of Pink! Maar, waar staat deze dag nou eigenlijk voor? Op elke tweede woensdag van april vieren we deze dag die in het leven is geroepen om discriminatie, pesten, homofobie en transfobie tegen te gaan. We vieren vooral de diversiteit en het feit dat je jezelf mag zijn, over de hele wereld. Om dit te vieren dragen mensen wereldwijd een roze item. Is dat niet geweldig? Wij hebben leuke roze items voor je verzameld om helemaal in de sfeer te komen.

Gebreide trui

De lente is dan wel begonnen, maar het is nog steeds af en toe een sweater-approved temperatuur. Totaal niet erg dus om nog een mooie trui aan te schaffen. Heb je nog een reden nodig voor jezelf om in de lente een trui aan te schaffen? We got you! In Nederland zijn de avonden vaak niet warm genoeg om in je shirtje buiten te zitten. Trui to the rescue. Het is nooit een slecht idee om een heerlijke trui aan te schaffen.

&Other Stories ruimvallende gebreide trui

€ 49,00

shop nu

Handtas van vegan leer

'Ik heb té veel tasjes' - said no one ever. Tsja, tassen kan een vrouw nooit genoeg hebben, toch? Mocht je nog geen roze variant in je kast hebben liggen, is deze misschien wel de perfect pink toevoeging. En niet geheel onbelangrijk: de tas is gemaakt van vegan leer.

JW PEI gabbi handtas van vegan leer

€ 100,00

shop nu

Blazer en broek in roze

Waarom zou je voor maar één roze item gaan als je ook gewoon full in pink kunt shinen? En International Day of Pink of niet, met dit pak steel jij iedere dag de show. Style het pak zoals het model of ga voor een lichtroze shirtje zodat je écht helemaal in de roze sferen blijft.

Pieces pcbozzy blazer

€ 49,99

shop nu

pieces pcbozzy hw wide leg broek

€ 39,99

shop nu

Muiltjes in roze

Wil je wel graag roze aan maar houd je het liever een beetje low-key? Dan zijn deze muiltjes dé uitkomst. Ze vallen nog steeds wel op, maar dat is niet erg. Trek een stoere jeans en basic shirt aan en je bent helemaal ready.

only muiltjes roze

€ 49,99

shop nu

Sport cap

We kunnen wel stellen dat deze bekende pet van Ralp Lauren elk jaar weer terugkomt en dat vinden wij helemaal niet erg. En is deze roze variant niet geweldig? Een opvallende kleur tussen alle basics kan zeker geen kwaad.

Polo ralph lauren sport cap

€ 60,00

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd