GOOD FOOD onze favo restaurants in Amsterdam

[GOOD FOOD] onze favo restaurants in Amsterdam
Café Garçon
Van Italiaans tot Frans tot Aziatisch: in Amsterdam kun je genieten van iedere keuken. Het is maar net waar je zin in hebt. Heb je zin om nieuwe zaken (en smaken) te ontdekken? Dit zijn een paar van onze favoriete restaurants die zeker een bezoekje waard zijn.

Café Garçon

Wie van de Franse keuken houdt, komt hier in een hemel terecht. De bistro is volledig geïnspireerd op onze Franse vrienden en je kunt er dan ook genieten van een heerlijke Bourgogne in combinatie met klassieke gerechten. Niet alleen het eten en het drinken is magnifique, ook het interieur en de hele atmosfeer zijn très bien.

Café Garçon
Johannes Verhulststraat 105
https://cafegarcon.nl

@cafegarcon.ams

Chez Nina

Voor de vegetariërs en veganisten onder ons is dit restaurant een feestje. De Zweedse chef Nina Olsson laat je hier proeven van haar heerlijke gerechten. Het restaurant is een moderne brasserie en een plek die uitnodigend en vol sfeer is.

Chez Nina
Van Limburg Stirumplein 10 A

https://www.cheznina.nl

@chez.nina.amsterdam

Café Parlotte

Parlotte betekent kletsen en dat is wat deze plek uitnodigt om te doen. Kletsen over het lekkere eten wat ze hebben is iets waar je de avond al mee kunt vullen. Van charcuterie en oesters tot aan heerlijke wisselende hoofdgerechten met seizoensgebonden en verse producten. Een gezellige en smaakvolle avond is hier gegarandeerd.

Café Parlotte
Westerstraat 182

https://www.parlotte.nl

@cafe_parlotte

Linguini Trattoria

Een goede Italiaan kan niet in dit rijtje ontbreken. Er zijn meerdere Italianen in Amsterdam waar je je vingers gegarandeerd aflikt, maar Linguini springt er voor ons toch wel uit. Geniet op z'n Italiaans van antipasti als voorgerecht en een heerlijke verse pasta als hoofdgerecht met daarnaast een goed glas Italiaanse wijn. Say no more!

Linguini Trattoria
Herenstraat 22

https://www.linguini.nl

@linguinitrattoria

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd