BUON APPETITO onze favo Italiaanse restaurants in Amsterdam

[BUON APPETITO] onze favo Italiaanse restaurants in Amsterdam
Primi
Italiaans eten: mama mia! Dit verveelt toch nooit? Laatst zagen we ergens voorbij komen dat het geluk dat het eten van een bord pasta je geeft groter is dan elk ander gerecht. True that. Om het Italiaanse eten een beetje in het zonnetje te zetten, hebben we een paar van onze favoriete Italiaanse restaurants in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Als je gek bent op Italiaans eten wil je hier zeker een keer gegeten hebben, trust us.

Restaurant Sebastian

Restaurant Sebastian bevindt zich niet voor niets op de Hartenstraat: we LOVE. Op de website van Sebastian is het volgende te lezen:

"Sebastian is a tribute to Italy. We respect the Italian way of life and their love of sharing the most delicious moments in good company."

In dit restaurant lijkt het net alsof je je in Italië bevindt dankzij de sfeer en natuurlijk het eten. Je vindt er traditionele en innovatieve gerechten op de kaart en elk gerecht is bereid met liefde.

Restaurant Sebastian
Hartenstraat 24
https://restaurantsebastian.com/

@restaurant.sebastian

Primi

Bij Primi wil je zeker niet alleen Primi, je wilt er alles. De missie van Primi is om traditionele Italiaanse gerechten in een nieuw, modern jasje te serveren. En dat doen ze goed! Start met antipasti met een heerlijk glas wijn en ga vooral door met de rest van de menukaart. Daar staat eigenlijk niks op wat niet lekker is. Je kunt er trouwens ook terecht voor heerlijke cocktails. Do we need to day more?

Primi Westerpark
van der Hoopstraat 96H
https://www.primiamsterdam.nl/

@primiamsterdam

Ferilli's Caffè Ristorante

Al jaren krijgt oprichter en eigenaar Carlo Ferilli het voor elkaar om een unieke belevenis neer te zetten in Amsterdam, op meerdere locaties. Eten bij Ferilli's Caffè Ristorante is chique, smaakvol en sfeervol. Als je hier een avond gaat eten weet je gewoon zeker dat je een geweldige avond gaat hebben.

Ferilli's Caffè Ristorante
Beethovenstraat 14-16

https://www.ferillis.amsterdam/

@ferilliscaffe

Fiko

Bij Fiko klopt het allemaal. Niet alleen het eten is helemaal on point, de ambiance en sfeer van het restaurant zorgen er samen met de service voor dat je er met een glimlach wegloopt. De menukaart biedt voor iedereen wat lekkers, ze hebben er namelijk pasta, pizza, vlees- en visgerechten. Ook voor de vegetariërs onder ons is er genoeg keuze.

Fiko Amsterdam
Eerste Constantijn Huygensstraat 60
https://oudwest.fikoamsterdam.com/

@fiko_amsterdam

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd