KNAL KNITS onze favo kleurrijke sjaals en mutsen op een rijtje

[KNAL KNITS] onze favo kleurrijke sjaals en mutsen op een rijtje
NA-KD

Het kan je niet ontgaan zijn dat felgekleurde sjaals en mutsen helemaal hot zijn deze koude maanden. Kiezen voor een oranje muts of een felblauwe sjaal zorgt ervoor dat je outfit net wat meer schwung krijgt, waardoor je (nog meer) opvalt. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

1

Dubbele trend: de balaclava zien we steeds vaker in het straatbeeld en door 'm in het felroze te dragen ben je helemaal on trend (en niet te vergeten lekker warm). Fashionista who?

MONKI Felroze Balaclava

€ 20

SHOP NU

2

Groen is toch wel één van onze favoriete kleuren. Deze sjaal in een felle tint is perfect om elke outfit een vrolijke twist te geven.

MONKI felgroene sjaal

€ 20

SHOP NU

3

Deze fel oranje beanie is perfect om een zwarte outfit af te maken en ook juist heel goed te combineren met beige- en bruintinten.

NA-KD Basic gerecycled gebreide beanie

€ 11,95

SHOP NU

4

Vrolijk iedere outfit op met deze felgele sjaal. Niet jouw kleur? Gelukkig is 'ie er ook nog in 8 andere kleuren: van zwart en beige tot rood en lila.

DYRKORN GELE SJAAL

€ 99.95

SHOP NU

5

Houden we niet allemaal van de kleur rood? Deze gebreide beanie is ideaal om jou warm te houden tijdens de koude maanden.

NA-KD Gebreide beanie

€ 17,95

SHOP NU

6

Deze warme sjaal is niet alleen een feestje om naar te kijken maar ook nog eens voor 70% van gerycled materiaal gemaakt. Twee vliegen in één klap!

ZIGN BLAUWE SJAAL

€ 19,99

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd