GOOD FOOD Onze favo restaurants in Rotterdam

[GOOD FOOD] Onze favo restaurants in Rotterdam
Brasserie Pierre
Ga je een dagje shoppen in Rotterdam? Dan hoort een goede afsluiter van de dag er natuurlijk bij. Een sfeervol restaurant met heerlijk eten is precies wat je nodig hebt. Waar dat het beste kan, hebben wij voor je op een rijtje gezet. Heb je al trek?

Brasserie Pierre

De Franse keuken is en blijft altijd verrassend lekker. Met bijpassende Franse wijnen is het hele feest compleet, zo ook bij Brasserie Pierre. De brasserie is een sfeervolle en knusse plek waar je kunt kiezen tussen veel verschillende kleine en grote gerechten.

Brasserie Pierre
Pannekoekstraat 38A

https://www.pierrerotterdam.nl

@brasseriepierre

The Meatclub

Don't walk, run! Als je van vlees houdt is De Meatclub de plek waar jij je hart op zal halen. Met prachtig vlees uit Uruguay en een chef die weet hoe dit te bereiden is elk stuk vlees hier ontzettend lekker. Daarnaast weet de eigenaresse ook welke wijnen daarbij smaken, wat zich weerspiegelt in haar advies en de kaart. De huiselijke sfeer van het restaurant maakt het hele plaatje compleet.

De Meatclub
Scheepstimmermanslaan 37b

https://www.themeatclubrotterdam.com

@themeatclubrotterdam

Asian Glories

Fan van de Aziatische keuken? Dan moet je zeker een keer bij Asian Glories geweest zijn. Hier serveren ze hele verfijnde gerechten met bijzondere smaken wat er voor zorgt dat je een echte unieke Aziatische reis maakt. Het menu weerspiegelt een eeuwenlange familiekeuken waarvan elk gerecht zorgvuldig bereid is.

Asian Glories
Leeuwenstraat 15a

https://www.asianglories.nl

@asianglories010

Rozey

Ook voor de vegetariërs en vegans onder ons is er in Rotterdam een plek. En niet zomaar een, Rozey is een restaurant met een all you can eat-concept waar je per ronde twee gerechtjes kunt bestellen. Elk gerecht is vegetarisch en er is ook een ruim aanbod aan veganistische gerechtjes. Daarnaast is het interieur ook een plaatje waar je blij van wordt.

Rozey Rotterdam
Wijnhaven 85

https://rozey.nl

@rozey.rotterdam

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd