GUSH GIFTS De mooiste sieraden voor op je verlanglijst

[GUSH GIFTS] De mooiste sieraden voor op je verlanglijst
LES MÈRES

Sieraden zijn hét ultieme cadeau voor jezelf of een ander. Afhankelijk van het soort dat je kiest maken ze je party outfit helemaal af bij bijzondere gelegenheden of draag je ze juist dagelijks dichtbij. Eerlijk is eerlijk: er hangt vaak een prijskaartje aan een mooi sierraad, maar het is wel een blijvende herinnering voor altijd. Om er zeker van te zijn dat je investeert in de juiste items hebben wij onze favoriete eyecatchers op een rij gezet.

1

Parels mogen niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Zo vinden wij deze oorbellen een perfecte optie: klassiek maar toch nét dat beetje extra. Zeker weten dat deze stunners opvallen als ze in jouw oren hangen.

Les Mères The Pearl Pearl Pearl Earring

€ 112

SHOP NU

2

Simpel en delicaat, maar zeker niet minder bijzonder. Deze smalle ring heeft een stijlvol gevlochten uiterlijk en is met goud verguld. Daar het subtiele uiterlijk is 'ie perfect te combineren met andere ringen voor een mooie ring party aan je vingers.

Casa Jewelry Wire Ring

€ 34,95

SHOP NU

3

Houd je van statement sieraden? Dan is deze Python Necklace zeker iets voor jou. Bestrooid met zirkonia's is dit hét accessoire voorbij een bloot decolleté of juist een col.

Franky Amsterdam The Python Necklace

€ 285

SHOP NU

4

Wanneer je meer van klassieke sieraden houdt, is deze schakelarmband perfect. Subtiel, maar nog steeds met een krachtige uitstraling. Ideaal om dagelijks te dragen en iedere outfit net dat beetje extra te geven.

Tilly Sveaas Gold-Plated Link Chain Bracelet

€ 185

SHOP NU

5

Op zoek naar een feestelijk item om jouw party outfit naar de next level te tillen? Deze vrolijke, enkele oorbel is perfect te combineren met andere items en geeft jouw look net dat beetje extra.

Anna + Nina Single Confetti Chain Earring

€ 29,95

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd