HOLIDAY TIME De mooiste koffersets

[HOLIDAY TIME] De mooiste koffersets
Pinterest
Het is tijd om je koffers te pakken en op vakantie te gaan - finally! Maar een reis gaat natuurlijk nog beter als je reist in stijl. En dat begint naast een travel-proof outfit met een mooie (en handige) kofferset. Is je oude koffer aan vervanging nodig en zoek je nog een mooie set? We've got your back: we hebben vier mooie sets voor je op een rijtje gezet.

Zwarte kofferset

Met een zwarte kofferset doe je het altijd goed, want zwart past in principe bij elke outfit en is hartstikke classy. Deze set is even een investering, maar is je geld dubbel en dwars waard omdat ze jarenlang mee gaan. De koffers zijn gemaakt van polycarbonaat wat ze stevig, licht en flexibel maakt.

Tumi Trolley Black

€ 890,00

shop nu

Tumi Compact 4 Wheel brief black

€ 650,00

shop nu

Kofferset in champagne kleur

There's no better way than to start your holiday with some champagne! Met deze kofferset begin je je vakantie in ieder geval gelijk goed. Vergeet dan alleen niet een bubbeltje te drinken op het vliegveld zodat je écht ready to go bent.

enrico benetti louisville set champagne

€ 129,00

shop nu

Beige kofferset

Tsja, we kunnen niks anders zeggen dan dat beige gewoon de kleur is die we graag zien. En deze kofferset is niet alleen classy, maar heeft een stoere twist. Dit wordt sowieso reizen in stijl.

onyx kofferset beige

€ 249,00

shop nu

Blauwe kofferset

De koffers van SuitSuit zijn mooi én betaalbaar. Wat dacht je van deze in een mooie kleur blauw? Deze set is er eventueel in nog 5 andere kleuren, waaronder felgeel. Dan weet je zeker dat je ze terug kan vinden op de bagageband.

Suit suit duo set

€ 259,90

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd