SUMMER READY de leukste bikini's

[SUMMER READY] de leukste bikini's
Matilda Djerf
Het is eindelijk weer tijd om te genieten van het zonnetje en een bikini aan te trekken. Of je nou in de tuin gaat liggen bakken (wel met SPF natuurlijk! of op vakantie gaat: een leuke bikini is altijd een must. Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben wij een paar geweldige exemplaren voor je verzameld. Voor welke ga jij?

Bruine bikini met details

Deze bikini van NA-KD is een perfecte toevoeging aan je bikini-verzameling. Vrij basic, maar toch nét een beetje anders. De top is net als een bh voorzien van een beugel en is verstelbaar met de koordjes. Wij zijn fan van de kleur bruin maar mocht je toch liever een andere kleur hebben is deze er ook in het zwart, blauw, geel of bloemdessin.

Na-kd bikini, meerdere kleuren

€ 34,90

na-kd Bikini-bh met trekkoordstrik

€ 19,95

shop nu

na-kd hoog uitgesneden bikinibroekje

€ 14,95

shop nu

Basic met push up

We hebben allemaal een goeie basic bikini nodig die onze twee vriendinnen wat beter uit laat komen. Deze push-up bikini van H&M is daardoor een hele goeie aankoop voor deze zomer. Mocht je liever voor een kleurtje gaan, is deze er ook in het groen, babyblauw, oranje, donkerblauw en turkoois.

H&M bikini, meerdere kleuren

€ 27,98

H&M push-up bikini top

€ 17,99

shop nu

H&M bikinislip

€ 9,99

shop nu

Bikini in groen

Deze kleur groen is onmisbaar in je kledingkast deze zomer en dus ook een bikini in deze kleur mag niet ontbreken. De top heeft verstelbare bandjes en is voorgevormd.

C&A BIKINI in groen

€ 24,98

C&A bikinitop

€ 14,99

shop nu

C&A bikinibroekje

€ 9,99

shop nu

Blauwe bikini met detail

Deze bikini is niet alleen leuk door de blauwe kleur, het detail op de rug maakt 'm helemaal af. Het bikinibroekje is verstelbaar met de striksluiting en heeft net zoals het topje een stof met textuur. Liever geen blauw? Deze beauty is er ook in het zwart.

mango bikini met detail

€ 42,98

mango bikinitop met gekruiste rug

€ 22,99

shop nu

mango bikinibroekje met strikjes

€ 19,99

shop nu

Bikini met straps

Oké, deze is misschien niet de perfecte optie als je een goede tan wil pakken, maar is wel echt perfect voor als je op het strand wil paraderen. Deze bikini is namelijk een echte eyecatcher!

pull&bear bikini met straps

€ 28,98

pull&bear bikinitop met straps

€ 15,99

shop nu

pull&bear bikini broekje

€ 12,99

Button label

1 opmerking

Tof lotte😍

Sanna van Slooten

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd