SHOW THOSE LEGS de leukste jurkjes op een rij

[SHOW THOSE LEGS] de leukste jurkjes op een rij
NA-KD
Yes, de temperaturen zijn eindelijk op het niveau dat we de lange broeken niet meer aan hoeven en we onze mooie blote benen mogen laten zien. We kunnen dus weer de jurkjes uit de kast trekken óf natuurlijk gewoon wat nieuws aan onze garderobe toevoegen. Daarom hebben wij een paar van onze favorieten voor je verzameld om de keuze tussen alle jurkjes wat makkelijker te maken.

Groene jurk met driekwart mouwen

Groen is een kleur die we steeds meer zien en we love it. Met deze jurk in een mintgroene kleur ben jij klaar voor iedere zonnige dag, of je nu het terras opgaat of een wandeling door de stad maakt. De jurk heeft driekwart pofmouwen en de gedrapeerde rok met volant maakt 'm helemaal af.

Calli Blousejurk in mintgroen

€ 84,95

shop nu

Strandjurk met strikceintuur

Een wit jurkje mag niet ontbreken voor de vele stranddagen die (hopelijk) gaan komen. Dit exemplaar van Sam Friday is perfect voor beachy days. Combineer de jurk met clogs zoals het model óf met de Pearl Chain sandalen van Olcay + Dolshe.

Sam Friday strandjurk met strikceintuur

€ 69,95

Button label

Jurkje met opengewerkte details

Naast dat groen een van de kleuren is die we veel zien, zijn zonnige kleuren zoals geel en oranje ook helemaal in deze lente en zomer. Je kunt er dus niet meer omheen om een kledingstuk in één van deze kleuren in je kledingkast te hebben hangen. Als je niet zo'n fan bent van geel, is dit cute jurkje er ook in roze - overigens ook een musthave kleur.

mango katoenen jurk met details

€ 59,99

shop nu

Jurk met details

Wij hebben de perfecte match voor je gevonden: dit jurkje met bloemdetail én hele leuke mouwen is een echte essential in jouw kledingkast. Door het jurkje te combineren met de Western High cowboylaarzen van Olcay + Dolshe ben je ready voor iedere gelegenheid met een geweldige outfit.

NA-KD jurk met mouwdetail

€ 69,95

shop nu

Denim strapless jurk

Don't we all love denim? En daarnaast is de strapless trend helemaal geweldig, want zo kunnen we onze mooie blote schouders showen. Dit jurkje combineer je met een paar stoere boots zoals de Buckle Boot van Olcay + Dolshe.

zara strapless denim jurk

€ 45,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd