BUEN PROVECHO Bij deze Mexicaanse restaurants wil je eens eten

[BUEN PROVECHO] Bij deze Mexicaanse restaurants wil je eens eten
Unsplash
Hola! Het voorjaar is op volle toeren, dus hoog tijd om iets te eten waardoor je instant aan de zon moet denken: Mexicaans. In Amsterdam is er een ruim aanbod aan verschillende soorten restaurants (happy us), en ook zeker een ruim aanbod aan restaurants waar je jezelf even in Mexico waant. Wij hebben een paar hotspots voor je op een rijtje gezet, want zeg nou eerlijk: who doesn't love some Mexican food? Buen Provecho!

Colima

Tacos & cocktails, anyone? Op de gezellige Utrechtsestraat zit Colima, waar je zo vanuit Amsterdam even Mexico binnenstapt. Niet alleen door de ambiance, je kunt hier namelijk genieten van de échte Mexicaanse keuken en de cocktailkaart staat vol Mexicaanse lekkernijen. We kunnen je eigenlijk alle gerechten wel aanraden, maar de taco's moet je sowieso proberen. Ben je fan van tequila? Hier serveren ze the good ones.

Colima Amsterdam
Utrechtsestraat 128
https://www.colima.nl/

@colima_amsterdam

COBA Taqueria

Well hello, hotspot! COBA Taqueria is hoe dan ook een must om eens te gaan eten. De inrichting, het eten, het drinken: allemaal de moeite waard en garantie op een heerlijke avond. Check vooral even hun Instagram, hierdoor wil je as soon as possible een reservering boeken.

Coba Taqueria
Schaafstraat 4

https://www.coba-taqueria.com/

@coba.taqueria

Madre

"This is not just a restaurant, this is a declaration of love", staat er op de website van Madre. Zegt al best wat, vind je niet? Bij Madre kun je genieten van de Mexicaanse keuken met een vleugje van Amsterdam en je merkt dat alles hier met liefde wordt bereid. Hier vind je niet alleen yummy food, ook voor cocktails ben je aan het juiste adres.

Madre
Westerstraat 186

https://www.madre.amsterdam/

@madre.social

Rosario Cocina Mexicana

In hartje Jordaan vind je dit kleine, maar geweldige Mexicaanse restaurant met een heerlijke keuken. Hier vind je wat anders dan de gebruikelijke taco's of nacho's en ontdek je echte, bijzondere en moderne Mexicaanse gerechten zoals je ze daar eet. Pro tip: laat je verrassen door de chef met het chef's menu. Je krijgt gegarandeerd wat lekkers op je bord.

Rosario Cocina Mexicano
Tweede Egelantiersdwarsstraat 9H

https://rosarioamsterdam.nl/

@rosario.amsterdam

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd