PARTY FITS musthave accessoires

[PARTY FITS] musthave accessoires
NA-KD
De tijd dat glitters never too much zijn: kerst. Hoe opvallender, hoe beter geldt niet alleen voor de kerstboom, maar ook voor onze accessoires. Want, accessoires maken de outfit helemaal af. Ben je nog op zoek naar de perfecte eyecatchers? We got you! Welke voeg jij toe aan je garderobe?

Geknoopte oorbellen

Well hello perfect eye-catchers! Deze oorbellen toveren elke basic outfit om naar een feestelijke look. De oorbellen zijn gemaakt van 100% staal.

Na-kd Geknoopte oorbellen

€ 14,95

shop nu

Oorstekers met parels

Voor prachtige oorbellen moet je bij het merk LOTT. gioielli zijn. Deze parels (letterlijk en figuurlijk) zijn toch gewoon prachtig? Naast deze oorbellen heeft het merk een ruim aanbod aan bijzondere oorbellen. Zeker het checken waard!

LOTT. gioeilli Louise S oorstekers met kralen

€ 115,00

shop nu

Tas met strass

The perfect festive bag doesn't exi... Oké wij zijn er uit: deze tas is perfect voor de feestdagen. Groot genoeg voor je telefoon, je favoriete lipstick en parfum en opvallend genoeg om elke outfit feestelijk te maken.

Giarité Rio handtas met strass

€ 289,00

shop nu

Verstrengelde ketting

Hoe prachtig is deze ketting? Wedden dat je hier mega veel complimenten door krijgt. Met deze ketting tover je iedere ietwat basic little black dress om tot een party look.

mango verstrengelde ketting met strass

€ 25,99

shop nu

Haarclip met strik

Wie wel eens scrollt op TikTok is het misschien opgevallen dat de hairstyle met strik erg populair is. Met deze haarclip creëer je deze look in een handomdraai.

H&M haarclip met strik

€ 8,99

shop nu

Haarband met strass

De haarband is terug en dit exemplaar met strass is geweldig voor tijdens de feestdagen (en dan vooral wanneer 'ie voor jou onder de kerstboom ligt). Wij dromen nog even verder..

prada haarband van satijn met strass

€ 780,00

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd