NYE last minute party fits

[NYE] last minute party fits
Pinterest
New Year's Eve is around the corner en je bent vast niet de enige die nu aan het stressen is om een outfit (yup, wij ook). Waarschijnlijk heb je in je kledingkast genoeg moois liggen, maar wil je toch weer even nét iets anders. Maar wat? Wij helpen je graag met wat last minute inspiratie met verschillende essentials die jouw outfit helemaal maken.

Jurk met cut-out detail

Glitters is stiekem wel een must om de laatste dag van het jaar knallend af te sluiten. Hoe pretty is deze mini jurk met pailletten en cut out? Wel even een jas aan doen als je buiten naar het vuurwerk gaat kijken. Combineer de jurk met een paar zwarte hoge laarzen

Sandro mini jurk in zijdeblend

van € 245,00 voor € 196,00

shop nu

Mesh top met glitters

Glitters + mesh + off-shoulder = de party top van jouw dromen. Maak je outfit af met een zwarte pantalon en een paar hakken of - gewoon comfortabel - een mooi paar sneakers.

na-kd mesh glittertop

€ 19,95

shop nu

Jurk met pailletten en open rug

Met deze jurk steel jij hoe dan ook de show op jouw NYE-party. Niet alleen door de glitters en het gedrapeerde detail, maar ook zeker door de blote schouder. Complimenten gegarandeerd.

America Today One Shoulder Glitterjurk

€ 35,99

shop nu

Hakken met glitterdetail

The perfect party heels don't exi... Toch wel. Deze hakken zijn prachtig onder elke jurk of rok. Draag er geen broek op, want dan zie je de oh-zo-mooie bandjes niet.

Mango hakken met glitterdetail

€ 49,99

SHOP NU

Panty met glitters

Zoals eerder gezegd zijn glitters stiekem een must, maar dit hoeft niet perse in je jurk of top te zitten. Ga voor een wat subtielere glitter door een sparkling panty aan te trekken. Helemaal party-proof!

Falke Transparent shiny panty

€ 13,00

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd