(SHOE)GAME ON: Zo style je de schoenen van Olcay + Dolshe

[(SHOE)GAME ON:] Zo style je de schoenen van Olcay + Dolshe
Olcay & Dolshe

De zoektocht naar het perfecte paar blijft altijd moeilijk, maar gelukkig bestaat de nieuwe schoenencollectie van Olcay + Dolshe uit alleen maar ultieme klassiekers in een modern jasje. Wij delen alle ins & outs en onze favoriete styling tips met je.

Pearl Chain

Deze sandalen zijn echte parels (we konden het niet laten) en een perfecte toevoeging aan je schoenenkast deze lente en zomer. Ze hebben een stoere look en de parels creëren een classy twist: perfect voor elke gelegenheid. Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk - niet geheel onbelangrijk.

PEARL CHAIN BLACK

€ 69,95

SHOP NU

Block Chain

Zijn we niet allemaal gek op blokhakken? Een blokhak loopt allereerst makkelijker dan stiletto’s en geeft een edgy twist aan je look. Deze eyecatchers worden helemaal afgemaakt met de ketting look-a-like bandjes en zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een mooie (lange) jurk of stoere stoere jeans.

Block Chain Black

€ 109,95

shop nu

Block Mary

Deze pretty Mary-Jane stijl blokhakken mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Ze geven elke outfit retro vibes door de klassieke kleuren combinatie. Daarnaast zijn perfect te combineren met vrijwel alle items in je kledingkast: van flared jeans tot mini rok.

Block Mary Black/Beige

€ 119,95

shop nu

Buckle Boot

Buckle up! Zodra je deze super stoere laarzen één keer aantrekt, wil je niet meer anders. Kies voor gouden of gun metal details en combineer ze met jouw favo midi dress voor een stoere twist. Door de rubberen zool zijn ze super comfortabel en perfect voor een festival of dagje slenteren door de stad.

Buckle Boots

€ 189,95

shop nu

Western High

Trend alert! De western boots zijn ook dit jaar helemaal hot en de ultieme klassiekers om iedere outfit helemaal af te maken. In tegenstelling tot wat je misschien denkt zijn deze laarzen juist ook super geschikt voor de zomer maanden. Hoe leuk zijn ze bijvoorbeeld met blote benen onder een jurkje of rok?

Western High

€ 169,95

shop nu

Western Stretch Black

These boots are made for walking… Deze western hakken in het zwart zijn geweldig én comfy. Draag ze onder een jurkje, een broek, een rokje: deze heels staan echt bij elke outfit.

Western Stretch

€ 149,95

shop nu

2 opmerkingen

Hoi hoi, ik heb de buckle boots besteld. Wat een geweldig mooie stoere laars! En ze zitten heerlijk, het leer is echt heel soepel!
Echt een top laars!
Groetjes, Bianca

Augustus 2023

Bianca

Hoi hoi,ik heb de pearl.chain besteld en wil jullie bedanken dat ik ze de volgende dag na de bestelling al bezorgd zijn.Ze zijn prachtig,ze zitten heerlijk en ze zijn ook nog eens leuk verpakt.De maat valt precies op de maat die ik altijd heb.Super blij.mee.Veel.succes
Groetjes Sabine

Sabine Singer

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd