OP HET MENU Ruud's Spaghetti Aglio e Oilio Recept

[OP HET MENU] Ruud's Spaghetti Aglio e Oilio Recept
GUSH

Na het posten van een bord spaghetti Aglio e Oilio stroomde de inbox vol met vragen of we het recept wilden delen. Natuurlijk doen we dat! Hieronder vind je precies wat je nodig hebt en hoe je het heerlijke recept in een handomdraai op tafel zet.

Type: diner
Voor: 4 personen
Preptijd: 15 minuten
Koken: 9 minuten 

Ingrediënten

  • 300 ml olijfolie 
  • 1 bol knoflook
  • 4 rode pepers 
  • 60 gram platte peterselie
  • 500 gram linguine pasta
  • 1 blokje groente bouillon
  • zout

Bereiding

Verhit de pan met 300 ml olijfolie en voeg de fijngesneden knoflook en rode pepers toe. Voeg een blokje groentebouillon toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Kook ondertussen de pasta in een pan met een flinke snuif zout. Voeg de linguine toe aan de olie en roer het geheel. Hak de peterselie fijn en meng deze vervolgens ook door de linguine heen. 

Zo simpel is het. Eet smakelijk! 

5 opmerkingen

jammie ik ga het proberen bedankt voor het delen.
lieve groetjes Martha.

Martha

Dat ziet er heerlijk uit,en is snel en gemakkelijk te maken,liefs

lies reebergen

Ooooh deze pasta! Ik heb deze denk ik nu al 5x gemaakt. Het is heerlijk en smaakt nog lekkerder als je er grote garnalen bij doet.

Elles

Hoi Lieverd hetwas heerlijk dit is een nieuwe favoriet .Graag meer recepten dikke knuffel voor Jou Olcay Dolce veel liefs van Annemiek

Annemiek van Bemmelen

Hi, lijkt mij heel lekker,maar even een vraagje die 4 pepers klopt dat wel 😯

Yvonne Van mourik

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd