Na het posten van een bord spaghetti Aglio e Oilio stroomde de inbox vol met vragen of we het recept wilden delen. Natuurlijk doen we dat! Hieronder vind je precies wat je nodig hebt en hoe je het heerlijke recept in een handomdraai op tafel zet.
OP HET MENU Ruud's Spaghetti Aglio e Oilio Recept
GUSH
Type: diner
Voor: 4 personen
Preptijd: 15 minuten
Koken: 9 minuten
Ingrediënten
- 300 ml olijfolie
- 1 bol knoflook
- 4 rode pepers
- 60 gram platte peterselie
- 500 gram linguine pasta
- 1 blokje groente bouillon
- zout
Bereiding
Verhit de pan met 300 ml olijfolie en voeg de fijngesneden knoflook en rode pepers toe. Voeg een blokje groentebouillon toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Kook ondertussen de pasta in een pan met een flinke snuif zout. Voeg de linguine toe aan de olie en roer het geheel. Hak de peterselie fijn en meng deze vervolgens ook door de linguine heen.
Zo simpel is het. Eet smakelijk!
5 opmerkingen
jammie ik ga het proberen bedankt voor het delen.
lieve groetjes Martha.
Dat ziet er heerlijk uit,en is snel en gemakkelijk te maken,liefs
Ooooh deze pasta! Ik heb deze denk ik nu al 5x gemaakt. Het is heerlijk en smaakt nog lekkerder als je er grote garnalen bij doet.
Hoi Lieverd hetwas heerlijk dit is een nieuwe favoriet .Graag meer recepten dikke knuffel voor Jou Olcay Dolce veel liefs van Annemiek
Hi, lijkt mij heel lekker,maar even een vraagje die 4 pepers klopt dat wel 😯