LISTEN UP Dit zijn dé podcasts voor de ondernemers onder ons

[LISTEN UP] Dit zijn dé podcasts voor de ondernemers onder ons
Olcay Gulsen

Ondernemen is iets wat in ons land steeds vaker gebeurt (you go girl). Maar, bij ondernemen komt heel wat kijken. We begrijpen dan ook dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het soms fijn om tips en verhalen van anderen te horen om wat wijzer te worden en fouten te voorkomen. Wist je dat er aardig wat podcasts zijn die de ondernemers onder ons op weg kunnen helpen? Wij hebben er een paar voor je verzameld.

Getting Things Done

Dit is een Engelstalinge podcast die je, de naam verklapt het al, helpt om dingen voor elkaar te krijgen. De podcast gaat over de GTD-methode en laat je luisteren naar verhalen van professionals waarbij tips aan de hand komen. Deze podcast is speciaal voor de ondernemer die graag stressvrij en productief wilt leven én ondernemen.

De podcast is te luisteren op Spotify.

Vallen en opstaan

In deze podcast komen verhalen van bekende en minder bekende ondernemers aan bod. Host Vincent Reinders haalt hier successen, maar ook dieptepunten aan. Vallen en opstaan, dat is wat bij ondernemen hoort.

Je kunt de podcast hier beluisteren.

Groeivoer voor ondernemers

Deze podcast van Gerhard te Velde won in 2020 de BNR Dutch Podcast Award voor de beste zakelijke podcast en dat is niet zomaar. In deze podcast, die elke week een nieuwe aflevering aanbiedt, komt alles wat te maken heeft met ondernemen - waaronder vooral de obstakels - aan bod.

Luister de podcast hier.

The Moneymaker

Deze podcast is gemaakt door een vrouwelijke ondernemer, voor vrouwelijke ondernemers. Michelle heeft sinds haar 25e al een hoop vrouwen geholpen moneymaker te worden. In de podcast vertelt ze alles over haar ervaringen en haar weg naar haar succesvolle ondernemerschap.

Luister hier de podcast.

How to get the job (done)

In deze podcast delen Yeliz en Anna de kennis die zij hebben opgedaan in fashion en media. Je kunt elke maandag luisteren over vanalles: netwerken, investeren en al het andere om jou te helpen met je werk of je eigen bedrijf. Je kunt de podcast hier luisteren.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd