ICE ICE BABY De leukste schaatsbanen van Nederland

[ICE ICE BABY] De leukste schaatsbanen van Nederland
Unsplash
Het winterseizoen is here en een rondje schaatsen hoort hier absoluut bij. Of je nou met je lover, vriendinnen of familie gaat: een leuke dag/avond is gegarandeerd. Helaas is er dit jaar geen schaatsbaan op het museumplein in Amsterdam, maar zijn er wel genoeg andere leuke plekken om te schaatsen in het land.

Cool Event in Scheveningen

In Scheveningen op het Kurhausplein is elk jaar een schaatsbaan te vinden van maar liefst 600 m2. Je kunt er gewoon een rondje schaatsen, maar ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan curling en een après ski pub quiz. Klinkt best leuk toch? De schaatsbaan is t/m 11 februari geopend van 10:00 tot 22:00.

Cool Event Scheveningen
https://www.cooleventscheveningen.nl

Schaatsbaan Rotterdam

De schaatsbaan in Rotterdam is een gezellige en veelzijdige schaatsbaan. Ben je geen ster in schaatsen? Je kunt hier zelfs les nemen! Ook heb je hier naast de 'normale' schaatsbaan fun -en curlingbanen. Daarnaast worden er ook meerdere evenementen georganiseerd, zoals een silent disco.

Schaatsbaan Rotterdam
https://www.schaatsbaanrotterdam.nl

Winter Station in het Spoorwegmuseum

Vanaf 23 december t/m 7 januari wordt het Spoorwegmuseum omgetoverd tot een winters paradijs. Zo kijk je hier je ogen uit door de ontelbare kerstlichtjes en kun je schaatsen tussen de treinen door. Let op: je moet hier altijd van te voren reserveren.

Winter Station 2023
https://www.spoorwegmuseum.nl/ontdek/nu-in-het-museum/winter-station/

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd