FIT CHECK outfit inspiratie met de nieuwe collectie van Olcay + Dolshe

[FIT CHECK] outfit inspiratie met de nieuwe collectie van Olcay + Dolshe
@olcaydolshe

Hot drop alert: de nieuwe collectie van Olcay + Dolshe is onlangs gelanceerd. Heb jij je pre-order al gedaan en wil je graag weten welke outfits er bij de je aankomende nieuwe schoenen passen? Of twijfel je om te bestellen omdat je niet zo goed weet hoe je de schoenen kunt combineren? Deze styleguide geeft jou inspiratie zodat je er van top tot teen prachtig uit ziet.

Flower Slingback

Deze subtiele en stijlvolle slingbacks zijn de finishing touch voor elke outfit. De iconische hakken van kalfsleer hebben een donkerbruine en beige kleur en zijn voorzien van een leren bloem met het Olcay + Dolshe logo.

Olcay + Dolshe Flower Slingback

€ 129,95

shop nu

How to style

De hakken kun je op een heleboel verschillende manieren stylen. Wat dacht je van deze prachtige classy fit met knielange jurk en blazer van Claire Rose? Of ga je toch liever voor een hele andere look met een pantalon of jeans zoals bij de andere twee outfits? Met deze slingback kun je alle kanten op.

@clairerose

WhoWhatWearuk

whowhatwearuk

Classic Boot

De Classic Boots zijn de ultieme klassieke laarzen die niet in jouw schoenengarderobe mogen ontbreken. Ze zijn gemaakt van kalfsleer en voorzien van een puntige neus en stijlvolle trechterhak.

Olcay + Dolshe Classic Boot

€ 169,95

shop nu

How to style

Ook de Classic Boots zijn op verschillende manieren te stylen. Ga net zoals Olcay voor een outfit met bruine en beige tinten in de vorm van een matching blazer en rok. Ook een blazerjurk zoals op de tweede foto wordt perfect afgemaakt met de Classic Boots. Voor een meer casual outfit kun je de boots ook over een jeans dragen zoals op de derde foto.

@olcaygulsen

Shopify

Whowhatwearuk

Bow Boot

De Olcay + Dolshe Bow Boots zijn stoere, maar classy eyecatchers. Deze nauwsluitende enkellaarsjes met kleine hak hebben een eigenwijze twist, wat het een feestje maakt om ze te dragen. De boots zijn voorzien van twee strikken met gunmetal details en een gunmetal hak.

olcay + dolshe bow boot

€ 149,95

shop nu

How to style

Ook met de Bow Boots kun je alle kanten op gaan. Ga net als Lonneke Nooteboom voor een casual outfit bestaande uit een oversized overhemd en trui en maak de outfit net wat meer edgy door de Bow Boots er aan toe te voegen. Of kies net als Olcay voor een gebreide stoere jurk met panty. De Bow Boots maken deze outfit helemaal af.

@lonnekenooteboom

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd