STYLEGUIDE: zo style jij de Olcay + Dolshe collectie

[STYLEGUIDE:] zo style jij de Olcay + Dolshe collectie
Olcay + Dolshe

Deze guide wil je niet missen, want na het lezen hiervan weet jij precies hoe jij je favo schoenen van Olcay + Dolshe kunt stylen. Misschien zoek je wel inspiratie hoe je de Buckle Boots kunt dragen tijdens de warmere maanden maar wil je ook weten hoe je ze perfect stylet in de herfst en/of winter. Of misschien wil je wel weten hoe je pumps en slippers draagt tijdens de laatste zomerse dagen van het jaar. Als dit voor jou geldt, is deze guide jouw BFF. In deze guide hebben we namelijk de leukste tips voor je en bewijzen we stiekem dat de verschillende laarzen van Olcay + Dolshe het gehele jaar door stijlvol en praktisch zijn en daarnaast echt tijdloos zijn.

Extra leuk: speciaal voor jou als lezer van dit artikel ontvang je nu 25% korting op de gehele schoenencollectie met de code GUSH25. Happy shopping!

Buckle Boots

De Chunky Buckle Boots draag je het beste met gepolijste en vrouwelijke kledingstukken, iets waar je zelf misschien niet aan zou denken. Zo krijg je een verrassende, edgy look. Ga bijvoorbeeld zoals Dolshe voor een zelfde soort jurkje zoals deze van Elisabetta Franchi. Met een blazer en een panty erbij kun je deze look ook op de wat koudere dagen dragen.

Olcay + Dolshe Buckle Boot Black/Gold

€ 189,95

shop nu

Olcay + Dolshe Buckle Boot Black/Gun Metal

€ 189,95

shop nu

Western Stretch

De Western Stretch boots zijn perfect om een vrijwel simpele outfit helemaal af te maken. Altijd goed: combineer een gestreepte top (& Other Stories) met een high waisted jeans (Sandro) en maak de praktische én stijlvolle look af met deze boots. Wedden dat de complimenten om je oren vliegen? Voor de wat koudere dagen is een bomberjack een leuke toevoeging aan de outfit.

Olcay + Dolshe Western Stretch

€ 149,95

shop nu

Block Mary

Met de Block Mary kan het eigenlijk allemaal. Dat is het leuke aan deze schoenen: combineer ze met een simpele outfit zodat de schoenen er voor zorgen dat je outfit niet meer simpel is, of combineer ze met een feestelijke outfit zoals Dolshe hier doet. Het is maar net waar je zin in hebt.

Olcay + Dolshe Block Mary

€ 119,95

shop nu

Western High

Eigenlijk kunnen cowboyboots zoals de Western High boots niet meer een je schoenenkast ontbreken. Ieder jaar weer maken deze laarzen een soort opleving en shinen ze aan de voeten van veel vrouwen op straat én de catwalk. Ook in de zomer zijn deze boots enorm populair. Draag ze met een zomerse kimono zoals Dolshe hier doet en creëer een chic boho uitstraling. You're good to go!

Olcay + Dolshe Western High

€ 169,95

shop nu

Pearl Chain Black

Praktisch gezien leven Olcay & Dolshe al de hele zomer op deze sandalen. Het zijn gewoonweg dé parels onder de sandalen en zitten mega comfortabel door de plateauzool. Draag ze zoals Dolshe onder een co-ord setje met strepen of ga voor een lange jurk.

Olcay + Dolshe Pearl Chain Black

€ 69,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd