HELLO SUMMER de leukste gekleurde tasjes

[HELLO SUMMER] de leukste gekleurde tasjes
NA-KD

Het kwik is flink aan het stijgen en we zijn vast niet de enigen die hier heel blij van worden. Niet alleen omdat we vrolijk worden van die zonnestralen, maar ook omdat we alle kleurrijke zomer outfits weer uit de kast kunnen trekken. En om daarmee te beginnen hebben we een paar kleurrijke tasjes verzameld waarmee je je outfit opfleurt en helemaal summerproof voor de dag komt.

Groene ronde schoudertas

Deze geweven schoudertas in het groen is een echte uitblinker dankzij de kleur en het gevlochten ontwerp. Daarnaast is het een perfect copy van een Bottega Veneta, vind je niet? Mocht je verliefd zijn op de tas maar niet op de kleur, dan is deze er ook nog in het zwart en wit.

NA-KD Geweven ronde schoudertas

€ 49,95

SHOP NU

Gevlochten schoudertas

Deze geweven schoudertas in het blauw of rood is een echte eyecatcher en fleurt elke outfit op. De tas is lekker klein, maar groot genoeg voor al jouw essentials.

MANGO HANDTAS OLG

€ 39,99

SHOP NU

Roze tas met gouden ketting

Deze bombshell mag niet in het rijtje ontbreken. Niet alleen door de mooie kleurencombinatie, maar ook omdat het merk 'Call it spring' heet. Toepasselijk toch?

CALL IT SPRING LAINA SCHOUDERTAS

€ 39,95

SHOP NU

Mini tas in oranje

Deze mini tas springt er uit dankzij de felle oranje kleur. De tas is klein maar heeft meerdere compartimenten wat 'm klein maar fijn maakt. Geen fan van oranje? De tas is er ook in het beige.

NA-KD mini compartimententas

€ 39,95

shop nu

Roze schoudertas met kralen

Hallo daar, eyecatcher! Deze bijzondere en very pretty roze tas met kralen zorgt er voor dat elke outfit helemaal opfleurt.

H&M schoudertas met kralen

€ 39,99

SHOP NU

Blauwe schoudertas

Dit schoudertasje maakt het rijtje helemaal compleet. De helderblauwe tas met gouden details heeft twee hengsels waarvan er één afneembaar is.

H&M Helderblauwe schoudertas

€ 24,99

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd