fashion

VOETJES VAN DE VLOER Styliste Famke tipt de beste party shoes voor de feestdagen

[VOETJES VAN DE VLOER] Styliste Famke tipt de beste party shoes voor de feestdagen
GUSH
De feestdagen komen eraan dus hét moment om flink uit te pakken. Niet alleen qua make-up looks en kleding, maar het is ook de hoogste tijd om die prachtige schoenen uit de kast te halen - of aan te schaffen. Of je nu een ervaren hakken loper bent of liever geen pijn aan je voeten hebt: er is voor ieder wat wils. Dit seizoen zien we veel satijn, glitters en veren. En welke vrouw word daar nou niet gelukkig van? Styliste Famke Mesman tipt de beste party shoes van dit moment.

1

Pimp iedere ouftit op met feestelijke strass-steentjes. Deze sandalen van Mango zijn niet alleen heel party-proof, maar ook perfect om iedere doodgewone outfit een chique touch te geven.

Mango Sandalen met hak en strassbandjes

€ 45,99

SHOP NU

2

Ze lijken (en zijn) heel hoog, maar perfect voor wie niet gewend is om op hakken te lopen. Een plateau is een goeie oplossing als je wél hakken aan wilt, maar niet te hoog. Door het plateau is de hak in verhouding minder hoog. 

Simmi London Schoenen met plateauzool

€ 65,99

SHOP NU

3

Wil jij jouw outfit opfleuren met extra schoenen? Dan zijn dit de stappers voor jou. Deze knalroze exemplaren hebben niet alleen straps voor rond je benen, maar ook een gezellig bontje van veren. Hiermee steel jij zeker weten de show.

Mango sandalen met veren en hak

€ 79,99

SHOP NU

4

Geen zin in koude voeten tijdens het kerstdiner? Dan zijn deze metallic laarzen van Toral jouw match. Makkelijk te combineren met jouw party outfit, maar doen het minstens net zo goed met een spijkerbroek.

Toral Aura leren laarzen met metallic finish

€ 369

SHOP NU

5

Ook wanneer je geen fan bent van hoge hakken, zijn er opties zat. Zoals deze kitten heels in het smaragdgroen bijvoorbeeld. Super stijlvol, feestelijk én comfortabel.

Zara Slingbacks met hak en glanzende strik

€ 59,95

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd