MUCH NEEDED: een waterproof én leuke regenjas

[MUCH NEEDED:] een waterproof én leuke regenjas
Pinterest
Er lijkt geen einde te komen aan de regenachtige dagen en er is niks vervelender dan in de ochtend helemaal natregenen en 's middags nog steeds een natte jas hebben. Humeur verpest? Yup. Misschien is het hoog tijd om een regenjas aan te schaffen om dit soort perikelen te voorkomen. Daarnaast ben je - als je in Nederland woont - zeker van het vele gebruik van een regenjas en de investering dus helemaal waard. Win win, vind je niet?

Lange regenjas met capuchon

Kom droog en stijlvol voor de dag met deze regenjas van America Today. Deze lange jas is gemaakt van 100% gerecycled polyester en heeft een capuchon. Voor wie geen fan is van zwart, is deze jas er ook in een groene kleur.

america today regenjas Jane

€ 109,95

shop nu

Lange marineblauwe regenjas

Deze lange regenjas in de kleur marineblauw heeft een capuchon, klepzakken en een sluiting met drukknopen. De jas is makkelijk te stylen met een jeans zoals het model draagt maar ook zeker met een pantalon. Daarnaast maakt de prijs de jas nóg leuker.

pull&bear lange marineblauwe regenjas

€ 49,99

shop nu

Regenjack met ceintuur

Dit regenjack van Ilse Jacobsen heeft een pretty olijfgroene kleur en is door het strikceintuur net even wat anders dan de meeste regenjassen. De jas heeft naast een ceintuur ook een capuchon.

Ilse Jacobsen regenjack met capuchon en strikceintuur

€ 169,95

shop nu

Parka met capuchon

Het merk Rains heeft een enorm aanbod aan regenjassen, maar deze sprong er voor ons toch wel uit. De jas heeft een capuchon en is er voor de liefhebber ook in het roze.

Rains string W parka

€ 110,00

shop nu

Beige regenjas

Misschien is dit stiekem onze favoriet: deze beige regenjas van Calvin Klein is stoer en elegant tegelijk. Dankzij het rechte model en de vinyl finish weet jij zeker dat in ieder geval stijlvol het weer trotseert.

Calvin Klein tussenmantel

van € 235,00 voor € 89,90

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd