FASHIONABLE De meest stijlvolle skikleding

[FASHIONABLE] De meest stijlvolle skikleding
Chic Pursuit
Het wintersportseizoen is in volle gang en misschien heb jij nog wel een tripje richting de bergen op de agenda staan. Misschien is het skiën (en de après-ski) wel het belangrijkste van de vakantie, maar goede looks mogen ook zeker niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Wij hebben een paar mooie items verzameld.

Zilveren jas

De zilveren pufferjas en de zilveren broek hebben we de afgelopen maanden vaak voorbij zien komen. Een goeie zet dus van Zara om ook een ski jas te ontwerpen in het zilver. Met deze eyecatcher steel jij, ongeacht je ski-skills, hoe dan ook de show. De jas bestaat voor 85% uit dons en voor 15% uit veertjes waardoor je met hele lage temperaturen lekker warm blijft.

zara windproof en waterproof donsjack

€ 179,00

shop nu

Jumpsuit

Naast Zara heeft ook het Spaanse modemerk Oysho een ruim aanbod aan stylish skikleding. Wat dacht je van deze catsuit? Het pak heeft een ritssluiting aan de voorkant en een afneembaar ceintuur.

OYSHO Rechte ski-jumpsuit met blokken

€ 229,00

shop nu

Softshell skipak

Bruin is dé kleur van dit seizoen. Wij zien dus geen reden om niet in deze kleur van de piste af te gaan. Het pak heeft een slanke, vrouwelijke pasvorm en is gemaakt van waterafstotend materiaal.

Altitude Cat Ski Suit Softshell Skipak

€ 337,46

shop nu

Ski-jack in brons

Geen fan van de zilveren variant van Zara maar ben je wel fan van een shimmy pufferjack? Dan is dit donzen ski-jack in de kleur brons misschien wel wat voor jou. Daarnaast is deze er ook in het knalrood (zo ben je makkelijk te vinden op de piste) of in het zwart.

H&M donzen ski-jack

€ 199,00

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd