HELLO SUNSHINE de mooiste zonnebrillen van nu

[HELLO SUNSHINE] de mooiste zonnebrillen van nu
@olcaygulsen
Het is eindelijk weer tijd om je look af te maken met een catchy zonnebril, want de zon laat zich gelukkig weer wat vaker zien. Ben je nog op zoek naar een nieuwe die helemaal hot is dit seizoen? We got you covered! Wij vertellen je alles over de trends van dit jaar.

Grote monturen

Elk jaar komt de oversized zonnebril weer terug, dus het is eigenlijk een must om er eentje in je kast te hebben. Zo weet je zeker dat je elk jaar on trend bent, want het lijkt alsof deze nooit uit de mode gaat. Daarnaast mag een mooie zonnebril zeker opvallen, dus schroom niet om een big beauty aan te schaffen.

Isabel Marant IM - zonnebril

€ 200,00

shop nu

Kleurrijke zonnebril

Dit jaar zul je veel gekleurde zonnebrillen gaan zien. En dan bedoelen we niet alleen het montuur, maar ook gekleurde glazen (we love). Met deze variant van Prada doe je ook gelijk mee met de eerdergenoemde trend. Twee vliegen in één klap!

prada zonnebril PR14ZS

€ 370,00

shop nu

Sportieve zonnebril

Misschien is deze trend even wennen, maar je loopt toch echt helemaal met de mode mee als je je sporty chic kleedt. Ga bijvoorbeeld voor een chique outfit en maak 'm af met een sportieve zonnebril zoals deze van Oakley.

oakly latch panel zonnebril

€ 195,00

shop nu

Cat-eye

Terug van weggeweest: de cat-eye zonnebril. En dat vinden wij helemaal niet erg, want deze zonnebril staat bijna iedereen goed en geeft een 50's-look aan je outfit. Helemaal retro en helemaal on trend!

jimmy choo zonnebril JC5008

€ 280,00

shop nu

Rechtoekige zonnebril

De recthoekige zonnebril is ook dit jaar weer helemaal hot. En dat vinden wij alleen maar leuk, want zo'n bril geeft een eigenwijze twist aan je outfit.

1 opmerking

Dit lijkt me een fijn model, niet te groot. Ik heb altijd het probleem dat het op mijn wangen drukt.

Joke Parree

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd