OG Baby About

Effectieve, natuurlijke verzorging die niet schadelijk is: dat wil je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kleintje. Met de milde, hypoallergene producten van OG baby vertroetel je de delicate huid van de allerkleinsten, zonder je zorgen te maken over potentiële irriterende stoffen. Voorzien van de verzorgende voordelen van amandelolie en de kalmerende geur van petitgrain, tover je met deze producten jouw badkamer om tot een baby spa waar jij en je kleintje helemaal tot rust komen.

“Deze lijn is ontstaan door de geboorte van mijn kleine neefje Zayn. Ik was op zoek naar veilige huidverzorging voor baby's en ben mij gaan verdiepen in natuurlijke producten die puur, zacht en verzorgend zijn. Een groot deel van onze OGB-community is moeder en wil uiteraard de best mogelijke verzorgingsproducten voor haar kinderen. 

Bij de ontwikkeling ben ik teruggegaan naar mijn roots en heb ik geurextracten toegevoegd uit het geboortedorp van mijn moeder. Een heerlijke geur van petitgrain die ik me nog heel goed herinner en waardoor je direct ontspant. Zowel de geur als de formules zijn natuurlijk hypoallergeen, zodat deze veilig zijn voor iedereen.”

- Olcay Gulsen, founder Olcay Gulsen Beauty