HEALTHY HAIR 3 tips voor het gebruik van een scalpmassager

[HEALTHY HAIR] 3 tips voor het gebruik van een scalpmassager
FabFitFun

Healthy scalp = healthy hair! En het masseren van je hoofdhuid met een scalpmassager is een handeling die bijdraagt aan een gezonde hoofdhuid. Er worden veel fouten gemaakt bij het gebruik van zo’n scalpmassager dus wij geven 3 tips voor het juiste gebruik van deze tool.

1

Zorg voor een schone tool

Net als bij andere tools die je gebruikt (kwasten, gua shua’s etc.) moet je er voor zorgen dat deze altijd schoon zijn voor gebruik. De uitleg is simpel: na het gebruiken van de scalpmassager zit deze vol met (als je dit gebruikt) olie en verschillende bacteriën. Het beste is om de tool goed schoon te maken direct na gebruik zodat je de volgende keer meteen weer aan de slag kunt.

2

Masseer op de juiste manier

Wees lief voor je haar en je hoofdhuid en ga niet te ruw met de scalpmassager aan de slag. Zo beschadig je je haar en hoofdhuid alleen maar. Daarnaast is het niet de bedoeling dat je haar beweegt, maar moet je ervoor zorgen dat alleen de hoofdhuid beweegt wanneer je rondjes draait met de tool. 

3

Masseer je hoofdhuid vóór en na het aanbrengen van een olie

Vaak wordt de scalpmassager pas gebruikt na het aanbrengen van een product zoals een olie, maar je wil juist al masseren voordat je de olie aanbrengt. Waarom? Zo maak je de hoofdhuid als het ware wakker en wordt het product beter opgenomen. Masseer na het aanbrengen van de olie ook nog om het productgoed te verdelen en in te laten werken.

1 opmerking

Lijkt mij echt top🥰

Joke Hamwijk

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd