HEALTHY NAILS zo verzorg je je nagelriemen

[HEALTHY NAILS] zo verzorg je je nagelriemen
Pinterest
Mooie, verzorgde nagels laten zien dat je hygiënisch en verzorgd bent. Toch wordt vaak vergeten om extra verzorging te bieden aan de nagelriemen. En dat terwijl dit dé stap is naar verzorgde nagels. Het goed verzorgen van de nagelriemen zorgt namelijk voor het behoud van sterke, gezonde nagels en het voorkomen van ontstoken nagelriemen en gespleten nagels. How to? Wij vertellen je het graag.

What to use

Het product dat niet mag ontbreken bij het verzorgen van je nagelriemen is een olie. Dit kan speciale nagelriemolie zijn, maar ook onze All In One Oil is een echte life-saver. Deze heet natuurlijk niet voor niks 'All In One' en bevat onder andere verzorgende vitamine E.

Wat doet het?

Het gebruik van een olie om je nagelriemen te verzorgen brengt een hoop voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Hydratatie
Eén van de belangrijkste redenen waarom nagelriemolie een must is, is de hydratatie die het geeft. Droge nagelriemen kunnen barsten, pijnlijk worden en infecties veroorzaken. Als je regelmatig een olie op je nagelriemen smeert, blijven ze zacht en gehydrateerd.

Groeibevordering
Het gebruik van een nagelriemolie kan de groei van je nagels bevorderen. Door je nagelriemen te hydrateren, zorg je er voor dat je nagels gezond kunnen groeien zonder een bumpy ride.

Verbetering gezondheid van de nagels
Niet alleen is een olie goed voor de nagelriemen, ook de nagels worden hierdoor gezond. De olie voorkomt namelijk dat je nagels splijten en zorgt voor sterkere nagels.

How to use

Voor optimaal effect raden we je aan om de volgende stappen te ondernemen om je nagels te verzorgen. Maar - bij een gebrek aan tijd - zijn stap 3 en 4 ook al heel goed om te doen.

Stap 1: reinigen
Zorg er voor dat je je handen wast voor je begint met de verzorging.

Stap 2: Verzachten
Week je handen een paar minuten in warm water. Zo verzacht je je nagelriemen.

Stap 3: Aanbrengen
Breng een beetje olie aan op elke nagelriem en masseer zachtjes in.

Stap 4: Hydrateren
Laat de olie minimaal 5 minuten inwerken. Zo trekt de olie diep in de nagelriemen voor optimale hydratatie.

Stap 5: Herhaal regelmatig
Herhaal deze routine minstens twee keer per week.

Tip: maak dit onderdeel van je PM skincare routine. Die paar extra handelingen kunnen er nog wel bij toch?

Olcay Gulsen Beauty All in one oil

€ 23,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd