ALL EYES ON YOU Zo breng je oogschaduw aan van nude tot full glam

[ALL EYES ON YOU] Zo breng je oogschaduw aan van nude tot full glam
OLCAY GULSEN BEAUTY

Vind je het soms moeilijk om de juiste oogschaduwkleur te vinden en worstel je met mooi aanbrengen? Het goede nieuws is dat nude tinten tijdloos zijn, iedereen goed staan en slechts een kleine toevoeging nodig hebben om het tot een full glam look om te toveren. Hoe je dat doet? Lees snel verder.

Nude tinten zijn tijdloos

Bruintinten, perzikkleuren: je kunt met nudekleuren de plank nooit misslaan. Een lichte perzikkleur op het bewegend ooglid en een iets donkerdere kleur in je arcadeboog heeft al een enorm effect. Houd in gedachten dat alles wat licht is naar voren komt en alles wat donker is diepte geeft, ben je al een heel eind. Kies als basis een kleur die iets donkerder is dan je eigen huidskleur en combineer deze met een intensere tint.

How to: een neutrale dagelijkse oogschaduw look

Een neutrale look met twee tinten maken is dan ook niet zo moeilijk als je denkt. Breng op het bewegend ooglid een kleur aan die dichtbij je eigen huidskleur ligt. Breng daarboven -  in de arcadeboog - een iets donkerdere tint aan. Om het mooi in elkaar te laten overlopen blend je de kleuren zachtjes uit naar boven met een kwast, tot net iets boven de arcadeboog. Zo creëer je een geheel en heb je een mooie daily nude look. Je kunt ook bij je onderste wimperrand een zacht lijntje te zetten met dezelfde kleur oogschaduw als in je arcadeboog. Zo maak je de look net iets krachtiger.

In één stap van nude naar een full glam party look

Heb je ’s avonds een feestje en wil je je look switchen naar een full glam look? Geen probleem. Door een glitter oogschaduw in het midden van je bewegend ooglid aan te brengen heb je in no-time een party look. Heb je moeite met het aanbrengen van glitteroogschaduw? Gebruik dan je vinger of maak een kwast vochtig, zo krijg je meer pigment en pakt het letterlijk schitterend uit. Op deze manier ga je in een handomdraai van nude naar full glam, zonder dat het veel tijd kost.

Tip: als je moeite hebt met kleuren kiezen, ga dan voor een paletje met vier kleuren waarvan twee mat en twee shimmer zijn, zo weet je zeker dat de kleuren altijd bij elkaar passen. 

GLAM GIRL EYESHADOW PALETTE

€ 18,95

SHOP NU

DREAM ON EYESHADOW PALETTE

€ 18,95

SHOP NU

SILVER SMOKE EYESHADOW PALETTE

€ 18,95

SHOP NU

2 opmerkingen

Hi Annemarie, bedankt voor jouw berichtje. Heb je wel eens een oogschaduw primer geprobeerd? Deze zorgt ervoor dat je oogschaduw mooi dekt op de oogleden en gedurende de dag mooi blijft zitten. Je vindt deze in ons Concealer Duo. Als je ons een berichtje stuurt op service@olcaygulsen.com helpen we je graag verder met verdere tips.

Liefs,
Team Olcay Gulsen Beauty

Team Olcay Gulsen Beauty

Hallo lieve mensen
Adviesje nodig….
Ik, met mijn 63 jaar èn blanke, gevoelige huid(rood haar, je snapt het), hen altijd al zo’n moeite met oogschaduw vlekvrij opbrengen. Door de overgang heb ik altijd een klamme huid en dus ook op oogleden. Altijd veegt het lelijk uit en krijg dat niet opgelost. Wat ik nu wel doe, dat zag ik in 1 van jullie filmpjes, is oogschaduw opbrengen met mijn vinger(s) ipv kwastje of borsteltje, scheelt klein beetje, maar blijf het een strubbelingen vinden. Hoop dat jullie me tips kunnen geven.
Alvast bedankt
Groetjes Annemarie

Annemarie Brouwer-De Groot

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd