PERFECT MATCH deze oogschaduw past bij jouw ogen

[PERFECT MATCH] deze oogschaduw past bij jouw ogen
Olcay Gulsen Beauty

Onze ogen maken ons gezicht en aan de hand van de juiste make-up kun je ze er nog meer uit laten springen en echt laten spreken. Dit doe je door de juiste kleur oogschaduw te kiezen, wat ligt aan welke kleur ogen je hebt. Benieuwd welke kleuren er bij jouw ogen passen? Lees dan verder.

Blauwe ogen

Vooral warme tinten zoals beige, bruin, oranje en goud zorgen er voor dat jouw blauwe ogen nóg meer spreken. Daarnaast kun je ook kiezen voor koele tinten zoals roze of paars. Kies niet voor blauw, dit werkt juist weer averechts. Als je blauwe ogen hebt en een oogschaduw palette zoekt met de kleuren die bij jouw ogen passen, is het Olcay Gulsen Beauty The Party Palette het perfecte palette. Wedden dat jouw ogen met deze kleuren er uit springen?

Olcay Gulsen Beauty The Party Palette Eyeshadow Palette

€ 24,95

shop nu

Groene ogen

Bij groene ogen moet je kiezen voor tegenpolen zoals paars, bordeaux en roodachtige tinten. Deze zorgen ervoor dat je ogen echt oplichten door het contrast wat gecreëerd wordt. Probeer alleen niet te enthousiast te zijn met je kwastje, breng de kleur subtiel aan. Het Olcay Gulsen Beauty Glam Girl Eyeshadow Palette bevat tinten die perfect zijn voor jouw groene ogen.

Olcay Gulsen beauty EYESHADOW PALETTE GLAM GIRL

€ 18,95

shop nu

Bruine ogen

Als je lichtbruine ogen hebt, passen kleuren zoals goud, brons, bruin en grijsgroen goed. Net zoals bij blauwe ogen zijn kleuren zoals paars, roze en oranje ook aan te raden. Als je erg donkerbruine ogen hebt, dan zorgen smokey eyes met de kleuren zwart of grijs er voor dat ze extra opvallen. Ook goud, paars en roze werken goed. Voor bruine ogen is dus het Olcay Gulsen Beauty Ice Ice Baby Eyeshadow Palette een hele goeie keuze.

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

1 opmerking

Waar kan ik de ogenchaduw vinden voor bruinen ogen vinden vr gr ria bussum

Elshout Ria

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd