QUICK FIX: de favo producten van het OGB-team tijdens werkdagen

[QUICK FIX:] de favo producten van het OGB-team tijdens werkdagen
@olcaygulsenbeauty
Tijdens het werken is het af en toe fijn (en nodig) om onze look een beetje op te frissen. Het team van OGB vertelt welke producten zij het liefst gebruiken om er de tijdens een drukke werkdag toch helemaal fresh uit te zien.

Olcay, founder

De Mist & Fix Spray is altijd goed voor een snelle opfrisser. Vaak poeder ik eerst nog even af zodat ik niet glans. Hierna spray ik de Mist & Fix Spray zodat mijn huid een ultieme hydratatie boost krijgt.

Chloe, marketing & project manager

De Hybrid Color Care in Rosemance is echt mijn go-to opfrisser. Deze geeft direct een gezond kleurtje.

Annerieke, customer care specialist

Mijn absolute favorieten voor een snelle opfrisser zijn het Go & Glow Blush & Highlight Palette en het Lip Fusion Serum in Butterfly Kiss.

Marloes, operational manager

Als ik heel eerlijk ben doe ik niet echt aan een opfrisser. Ik zit nooit aan mijn gezicht en mijn make-up blijft eigenlijk de hele dag mooi zitten. Het enige wat ik wel altijd bijwerk zijn mijn lippen, daarvoor heb ik altijd mijn verschillende lip serums in mijn tas.

Shanice, editor & skincare specialist

De Duo Pots zijn mijn favoriet: perfect om even snel in het toilet, achter de laptop of in de auto een snelle touch up te doen zodat ik er weer fris en fruitig uit zie. Ook concealer is onmisbaar voor een frisse blik en tegen chronische donkere kringen.

Jolanda, customer care specialist

Voor een opfrisser vind ik de Mist & Fix Spray helemaal geweldig. Zeker als het warm is en om mijn huid even te hydrateren of mijn make-up te fixeren.

Lindsey, marketing assistant

Eigenlijk werk ik gedurende de dag alleen mijn lippen bij met de Lip Mask Balm voor hydratatie en verzorging. De rest van mijn make-up blijft altijd goed zitten.

Lotte, GUSH editor

Ik gebruik allebei de Duo Pots om soms even het een en ander bij te werken. Vooral die voor m’n lippen gebruik ik heel vaak want die kleur is lekker subtiel.

Pippie, customer care specialist

Ik vind de Duo Pots blush + highlight in de kleur Peach helemaal fijn. Ik gebruik deze en de Lip Butter Balm in Berry Jam dagelijks voor een touch up.

Dolshe, creative & stylist

Als ik veel afspraken heb ingepland neem ik het liefst de Bright Eyes Lifting Concealer mee, zodat ik er binnen een handomdraai weer fris uit zie. Ook is de Lip Mask Balm een fijne basis. Deze is niet opvallen maar zorgt er wel voor dat mijn lippen er verzorgd uitzien.

Bradley, new business manager

Ik gebruik mijn Mist & Fix Spray graag als opfrisser en breng deze aan voor dat ik een meeting in ga. Mijn huid gaat ervan stralen en oneffenheden worden verminderd. Ik krijg daardoor echt vaak de vraag hoe het komt dat ik zo straal en welke skincare producten ik gebruik.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd