FALL UPDATE verander dit aan je skincare routine

[FALL UPDATE] verander dit aan je skincare routine
Olcay Gulsen Beauty

Het wordt weer kouder en daar moeten we allemaal aan wennen. Ook je huid kan het zwaar hebben tijdens de koude dagen: de koude en droge lucht zorgt voor een trekkende huid, droge plekjes, roodheid en dofheid. Dit vraagt om wat verandering in je skincare routine. Wij vertellen je hoe en wat.

1

Ga voor een milde cleanser

Je huid produceert in de koudere maanden minder olie. Daarom is het beter om te kiezen voor een cleanser die je huid niet helemaal ‘stript’ van deze natuurlijke oliën. De Olcay Gulsen Beauty Cleansing Balm is er eentje die het hele jaar fijn is, maar zeker tijdens de koudere dagen een musthave is.

2

Voeg een hydraterend serum toe

Hydratatie is the key to succes voor elk seizoen. Zeker tijdens de koudere maanden is een serum dat hydrateert en vocht vast houdt een must. Het Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum is de multitasker die je nodig hebt en zorgt ervoor dat jouw huid wordt voorzien van het nodige vocht én dit ook vast houdt. Denk: een glas water voor je huid.

3

Kies voor een rijke moisturizer

In de zomer is een rijke crème met romige textuur niet altijd fijn om op je gezicht te smeren en houd je het waarschijnlijk liever zo licht mogelijk. Maar een rijke crème is in de winter juist wat je wil hebben. Deze houdt namelijk meer vocht vast. Voeg daarnaast in je avondroutine bijvoorbeeld het Olcay Gulsen Beauty Miracle Overnight Mask toe zodat je je huid tijdens je slaap een echte boost geeft.

4

Douche niet te heet

Hoe fijn een warme douche ook is wanneer het buiten koud is, is dit niet goed voor je huid. Nooit eigenlijk, maar zeker als het koud is, is het een echte no-go. Warm douchen ontrekt namelijk het vocht uit je huid, iets wat je in de winter juist niet wil.

5

Gebruik wat vaker een masker

Je huid verwennen met nog meer vocht en hydratatie doe je met een masker voor je gezicht. Doe dit in de winter wat vaker dan je normaal gesproken doet. Het Olcay Gulsen Beauty Hydrogel Face Mask is hét masker die jouw huid de boost geeft die het nodig heeft.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd