GLOW ON THE GO skincare tips voor in het vliegtuig

[GLOW ON THE GO] skincare tips voor in het vliegtuig
@olcaygulsenbeauty
Wist je dat vliegen een boosdoener is voor je huid? De droge lucht in het vliegtuig zorgt ervoor dat je huid razendsnel uitdroogt en een uitgedroogde huid kan irriterende stoffen van buitenaf minder goed hebben. Dit zorgt voor roodheid en irritaties. Daarnaast kan je huid ook beschadigd worden door UV-stralingen. Wil je toch fris en fruitig uit het vliegtuig stappen? Met deze tips kom je aan op je bestemming met een prachtige glow.

Prep je huid

Je huid gaat het zwaar te verduren krijgen tijdens je reis. Bereid je huid dus goed voor door de avond voor je vlucht een masker zoals het Olcay Gulsen Beauty Miracle Overnight Mask aan te brengen. De formule doordrengt jouw huid met hydraterende ingrediënten en is dus een redder in nood. Je huid zal je dankbaar zijn voor die extra hydratatie.

Olcay gulsen beauty miracle overnight mask

€ 27,95

shop nu

Drink veel water

We weten ondertussen allemaal wel dat water goed is voor werkelijk alles. Zo ook voor je huid. Ga uitdroging van binnenaf tegen door ver voor je vlucht al meer water dan normaal te drinken. Doe dit ook tijdens en na je vlucht.

Reinig je huid

Heb je een lange vlucht? Reinig dan je huid. Jammer genoeg gaat het niet lukken om je huid te wassen of onder de douche te springen, maar wel kun je je huid reinigen met de Olcay Gulsen Beauty Miracle Cleansing Milk. Deze hoef je namelijk niet af te wassen: je kunt 'm gewoon aanbrengen op een watje en over je huid swipen voor een frisse snoet.

Olcay Gulsen Beauty Miracle Cleansing Milk

€ 19,95

shop nu

Verzorg je huid

Als je tijdens een lange vlucht je huid net hebt gereinigd, is het tijd om je huid te verzorgen. Je hoeft echt niet je hele skincare routine aan te houden, focus vooral op moisturizing serums en crèmes. Het ingrediënt dat bekend staat om het inbrengen van vocht, is hyaluronzuur. Gebruik het Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Pro Serum dus tijdens jouw vlucht om je huid te verwennen en hydrateren. Gebruik daarnaast de Olcay Gulsen Beauty Miracle 24H Day Cream om je huid nog meer hydratatie en verzorging te bieden.

Sidenote: deze producten kun je nu ook in een travelsize shoppen. Ideaal om mee te nemen op vakantie en in het vliegtuig. Shop ze apart of haal de complete Olcay Gulsen Travel Set in huis zodat je tijdens je vakantie een verzorgde huid hebt zonder dat je koffer vol zit.

OLCAY GULSEN beauty TRAVEL SIZE MAGIC HYALURON SERUM

€ 9,95

shop nu

OLCAY GULSEN beauty TRAVEL SIZE MIRACLE 24H DAY CREAM

€ 10,95

shop nu

OLCAY GULSEN beauty TRAVEL SET

€ 56,46

Button label

Gebruik SPF

Het lijkt misschien gek, maar toch erg logisch: SPF gebruiken tijdens het vliegen. Als je vliegt, ben je veel dichter bij de ozonlaag en is de straling erg sterk. Zeker als je bij het raam zit krijgt je huid een behoorlijke portie UV-straling voor de kiezen. Bescherm je huid dus altijd met minimaal SPF 30 als je een vlucht maakt. Don't forget your SPF Drops!

Olcay Gulsen Beauty SPF Drops

€ 19,95

shop nu

Vergeet je lippen niet

Last but not least: je lippen hebben ook verzorging nodig tijdens het vliegen. We willen natuurlijk niet het vliegtuig uitstappen met een glowy skin en uitgedroogde lippen. Verwen je lippen met de Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm, die dankzij hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie en dankzij frambozenolie vochtverlies voorkomt. Wil je je lippen voorzien van een kleurtje? Kies dan voor de Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm. De naam verklapt het al: ook dit product bevat hyaluronzuur zodat je lippen gehydrateerd worden tijdens je vlucht.

Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm

€ 17,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm

€ 11,95

shop nu

1 opmerking

Fijne tips
Ga ze zeker gebruiken …
Thnx

Yvonne

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd