READY FOR TAKEOFF Shop eerst deze summer musthhaves

[READY FOR TAKEOFF] Shop eerst deze summer musthhaves
@sincerelyjules
Summer holiday is here! En of je nou het vliegtuig pakt naar een heerlijk vakantieland of vakantie viert in eigen land: easy on-the-go producten zijn altijd fijn om bij je te hebben zodat je er voor kan zorgen dat je jezelf altijd kan voorzien van een laagje zonbescherming, een kleine touch-up om er weer even glammed uit te zien en je lippen te verzorgen en te laten shinen. Wij hebben een paar van onze producten uitgelicht die een klein formaat hebben en dus makkelijk mee te nemen zijn in je strandtas of clutch en daarnaast ook makkelijk (opnieuw) aan te brengen zijn.

SPF Drops

De Olcay Gulsen Beauty SPF Drops kunnen niet in dit rijtje ontbreken. Het flesje heeft een handig formaat zodat je deze altijd en overal bij je kunt hebben. Dit is een must, want SPF moet je elke twee uur opnieuw aanbrengen. En ook daarom zijn deze drops zo fijn: je kunt ze gewoon over je make-up aanbrengen zonder strepen.

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Article title

Article sub title

Hyaluronic Lip Butter Balm

Het ingrediënt hyaluronzuur staat bekend om het aantrekken én vasthouden van vocht en zorgt voor een plumping effect van de lippen. De Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm is daarom hét product voor tijdens je zomervakantie. Makkelijk mee te nemen en het geeft je lippen de extra verzorging en glow die je nodig hebt wanneer je op het strand zit of een terrasje pakt in de zon. Do we need to say more?

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm | Rose Jam

€ 11,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm | Berry Jam

€ 11,95

shop nu

Duo Pots 

Dagje op het strand en tussendoor een lunch bij een strandtent? Dan zijn de Olcay Gulsen Beauty Duo Pots jouw nieuwe BFF's. Met deze Pots voorzie je zelf waar en wanneer je wilt van een snelle, maar pretty glow-up. De Duo Pots zijn klein maar echte multitaskers, je kunt namelijk met de ene variant jezelf voorzien van oogschaduw en een subtiele kleur op je lippen en met de andere variant je wangen fleeken met blush en highlighter. Makkelijk aan te brengen met je vingers en makkelijk mee te nemen. Perfect toch?

Olcay Gulsen Beauty Duo Pots Lip + Eye | Satin Knickers + Bronze

€ 18,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Duo Pots Lip + Eye | Barely There + Rose Gold

€ 18,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Duo Pots Blush + Highlight | Flushed + Daydream

€ 18,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Duo Pots Blush + Highlight | Peach + Mystical

€ 18,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd