BEST WINTERBUYS Olcay's favoriete items van deze winter

[BEST WINTERBUYS] Olcay's favoriete items van deze winter
Olcay Gulsen
Op zoek naar een nieuwe garderobe? Dit is de musthave selectie om ervoor te zorgen dat je dit seizoen stylish doorkomt. Ik ben verliefd op super maxi coats, cargo pants en getailleerde knits. In dit artikel deel ik mijn favoriete items van dit moment.

1

Na jaren oversized wollen jassen te hebben gedragen ben ik helemaal om: de getailleerde lange mantel is mijn absolute favoriete winterjas van dit moment.

Lange zwarte mantel

Hobbs

shop nu

2

Een high-waisted leren broek is super makkelijk te combineren en daarom een goed idee. Deze variant draag ik zelf ontzettend vaak met een oversized sweater.

High waisted leren broek

MANGO

Shop nu

3

Een knitted maxi dress is niet alleen lekker cosy, maar ook heel elegant. Deze variant heeft een mooie lengte en is daardoor goed te combineren met hakken en platte schoenen. Mijn favoriete look is een combi met army boots.

Knitted maxi dress

Na-kD

Shop nu

4

Deze wijde pantalon heeft splitjes aan de achterkant en is een makkelijke basispantalon die niet in je winterwardrobe mag ontbreken. Hij is van Nak-D en onderdeel van een driedelig kostuum. Ook het mouwloze vest in dezelfde stof is een aanrader.

Wijde pantalon met splitjes

NA-KD

Shop nu

5

Een lange camisole slipdress is ook in de winter een goed idee. Combineer hem met een dunne turtleneck longsleeve. Deze animal print variant staat hoog op mijn lijstje van must buys.

animal printed camisole maxi dress

Mango

Shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd