BYE BYE ROOS dit zijn dé serums tegen roos

[BYE BYE ROOS] dit zijn dé serums tegen roos
Pinterest

We kennen het allemaal wel: roos. Die vervelende witte schilfertjes op je hoofdhuid en in je haar die nóg vervelender op je schouders dwarrelen en vaak gepaard gaan met jeuk. En dan zorgt een all black outfit er ineens niet voor dat je zelfverzekerd de deur uitgaat. De één heeft nooit last van roos terwijl het bij de ander uit het niets voorkomt. Er zijn verschillende shampoos op de markt die roos tegengaan, maar deze werken niet voor iedereen en afscheid nemen van je vertrouwde shampoo is misschien niet wat je wil. Wat nu?

Er zijn gelukkig verschillende serums die roos aanvechten like a boss en tegelijkertijd ook je hoofdhuid extra verzorging geven - twee vliegen in een klap. Met het gebruik van een serum tegen roos kun je dus gewoon je favo shampoo blijven gebruiken. Het is misschien even uitproberen welk serum voor jou het beste werkt, maar gelukkig hebben we een paar favorieten geselecteerd die een leuk prijskaartje hebben.

The Ordinary Toning Solution

Hoewel dit product wordt verkocht als een gezichtspeeling, is het een echte multitasker die ook werkt tegen roos. Glycolzuur is een alfa-hydroxyzuur die de hoofdhuid exfolieert en hydrateert. En dat niet alleen, dit wondermiddel werkt ook nog eens tegen ingegroeide haren en eelt. Sowieso de moeite waard dus om in te slaan. Masseer het product voordat je gaat wassen goed in en laat even inwerken. Verwacht niet (dit is met alle producten zo) dat je roos de dag erna meteen verdwenen is. Het is een kwestie van geduld en, net zoals bij skincare, een kwestie van consistentie.

The Ordinary Direct AcidsGlycolic Acid 7% Toning Solution

€ 15,95

shop nu

Australian Bodycare Scalp Serum

Tea tree olie staat erom bekend een goede olie te zijn voor meerdere doeleinden. Zo werkt deze olie ook tegen roos én haaruitval. Door het gebruik van dit serum, wat tea tree olie bevat, zorg je er voor dat de bloedtoevoer gestimuleerd en verhoogd wordt en je hoofdhuid vrijgemaakt wordt van bacteriën.

australian bodycare scalp serum

€ 14,99

shop nu

The Inkey List Salicylzuur Exfoliërende Hoofdhuidbehandeling 

Dit serum zorgt voor een gezonde hoofdhuid door elk haarzakje te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen. Door dit serum consistent te gebruiken krijg je een gebalanceerde en gehydrateerde hoofdhuid zonder roos. Gebruik het serum voor je je haar gaat wassen en laat het minimaal 10 minuten intrekken.

The INKEY List Salicylzuur Exfoliërende Hoofdhuidbehandeling 

€ 13,95

shop nu

Heb jij ervaring met roos en het bestrijden hiervan door het gebruik van een serum? Laat ons in de reacties weten welk serum voor jou heeft gewerkt!

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd